دستور پخت کپه ، غذای عربی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 22 آذر

دستور پخت کپه ، غذای عربی

دستور پخت کپه ، غذای عربی, پورتال خبری فرهنگی گهر

دستور پخت کپه ، غذای عربی

مواد مورد نیاز:
سیب زمینی بزرگ: یک عدد
برنج: یک پیمانه
گوشت چرخ کرده
زرشک، گردو، خلال بادام، خلال پسته، کشمش و نمک و فلفل به مقدار دلخواه

 

آموزش تهیه:
ابتدا سیب زمینی را خرد کرده و با برنج بگذارید بپزد. می توانید هر کدام را جدا بپزید. بگذارید آبش کشیده شود و آن را چرخ کنید. در نهایت مواد چسبنده خواهند شد. گوشت و پیاز را تفت داده و خلال را به آن اضافه کنید. گردو و کشمش، کپه را خوشمزه می کنند. اگر ذائقه تان ترشی را می پسندد زرشک را بیشتر اضافه کنید. نمک و فلفل را به مواد بیفزایید.
به اندازه یک نارنگی از سیب زمینی و برنج بردارید و در کف دست باز کنید. یک کاسه آب کنار دستتان باشد و با دست نمدار این کار را انجام دهید تا مایع به دستتان نچسبد.یک قاشق از گوشت را داخل سیب زمینی بگذارید و اطراف سیب زمینی و برنج را به هم بچسبانید و به آن شکل مناسب دهید. کپه را داخل روغن سرخ کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي