دستور پخت کوکی شکلات و فندق

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : 13 دی

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت کوکی شکلات و فندق

دستور پخت کوکی شکلات و فندق, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق

این کوکی خوشمزه که با شکلات سفید و تکه های فندق تهیه می‌شود، دسری بسیار خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است.

 

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :

 جوی دوسر۲۵۰ گرم
 آرد۲۰۰ گرم
 جوش شیرینیک قاشق چایخوری
 نمکبه مقدار لازم
کره۲۵۰ گرم
شکریک دوم پیمانه
شکر قهوه اییک دوم پیمانه
تخم مرغیک عدد
شیریک و یک دوم قاشق سوپخوری
وانیلیک قاشق چایخوری
چیپس شکلات سفیدیک و یک دوم پیمانه
فندق خرد شده۲ پیمانه

 

طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :

جوی دوسر، آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کره و شکرها را در ظرفی جداگانه با همزن به خوبی بزنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کرده و با هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید. چیپس شکلات سفید و فندق خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید.

 

گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) بپزید تا طلایی رنگ شوند. سپس سرو کنید.

 

نکته:

این نوع جوی دو سر ویژه قنادی است.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي