دستور پخت کوکی سمولینا

کوکی سمولینا یک کیک و یا شیرینی بسیار خوشمزه می باشد که با مواد لازمی که در ادامه می خوانید می توانید براحتی در منزل درست کنید

دستور پخت کوکی سمولینا

دستور پخت کوکی سمولینا

طرز تهیه کوکی سمولینا

مواد لازم برای کوکی سمولینا :

آرد 100 گرم
 آرد سمولینا100 گرم
 بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر هل1 قاشق چایخوری
پودر شکر50 گرم
کره100 گرم

طرز تهیه کوکی سمولینا :

فر را روی دمای 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، در کاسه ای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید.

خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد می کنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپخوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر گذاشته، سینی را به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.

نکاتی برای تهیه کوکی سمولینا :

آرد سمولینا از یک نوع گندم به نام دوروم بدست می آید. این گندم نسبت به سایر ارقام گندم دارای املاح و مواد معدنی بیشتری است، پروتیین زیادتری دارد و ماکارونی تهیه شده با آرد این گندم به رنگ زرد کهربایی می باشد که این رنگ به علت وجود بتاکاروتن (که پیش ساز ویتامین A می باشد) و یک نوع آنتی اکسیدان (که خاصیت ضد سرطانی دارد) در سمولینا است.

این آرد ویتامین B و هیدرات های کربن غنی تری هم دارد. همچنین ذرات آرد سمولینا از ذرات آرد نول درشت تر است که مزیت درشت بودن ذرات آرد سمولینا این است که نشاسته در مغز ذرات آرد باقی می ماند، لذا لعاب کمتر و چسبندگی ماکارونی ها به مراتب کمتر خواهدبود و نهایتا منجر به تولید محصول باکیفیت تر خواهد شد.

این آرد را می توانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه