دستور پخت پنکیک دارچینی / شیرینی پاییزی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 2 مهر

پنکیک دارچینی یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در این مطلب قصد داریم آموزش تهیه این شیرینی خوشمزه را برای شما عزیزان ارائه دهیم.

دستور پخت پنکیک دارچینی / شیرینی پاییزی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم:

آرد ۱ لیوان  .  خامه ترش ۱ لیوان  .  شیر ۱/۴ لیوان  .  تخم مرغ ۱ عدد  .  کره ۸ قاشق غذاخوری

نمک ۱/۲ قاشق چایخوری  .  جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری  .  شکر ۵ قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای ۱/۴ لیوان  .  پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری  .  بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:

سس دارچینی : ۴ قاشق غذاخوری کره ، ۲ قاشق غذاخوری شکر ، شکر قهوه ای و پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید ( روش بن ماری ).

پس از اینکه سس دارچینی یکدست شد از روی حرارت بخار آب بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود

پن کیک : ۳ قاشق غذاخوری شکر ، آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

۴ قاشق غذاخوری کره ذوب شده ، شیر سرد ، تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید و به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

ته ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه داغ شد مواد پن کیک را به صورت گرد داخل ماهیتابه بگذارید ، سس دارچینی را داخل قیف بریزید ، سر قیف را سوراخ کنید و روی پن کیک ها همانند شکل طرح مارپیچ بکشید.

پس از چند دقیقه پن کیک ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز بپزد و سس دارچینی برشته شود سپس در ظرف بگذارید و همراه با عسل و خامه و ..تزیین و سرو کنید.

نکته ها : میتوانید بجای عسل از انواع مربا و مارمالاد و … استفاده کنید ، در زمان پخت پنکیک حرارت باید ملایم باشد.

 

ایران کوک

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي