دستور پخت خورش قارچ و مرغ

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 6 دی

دستور پخت خورش قارچ و مرغ

دستور پخت خورش قارچ و مرغ, پورتال خبری فرهنگی گهر

دستور پخت خورش قارچ و مرغ

مواد لازم:

    آبلیمو                                    به میزان لازم
فلفل سیاه                              به میزان لازم
نمك                                       به میزان لازم
پیاز                                 ۲قاشق غذاخوری
كره                   ۲قاشق غذاخوری (آب شده)
شیر                                       ۲سوم لیوان
آرد                                  ۱قاشق غذاخوری
مرغ                              ۶۰۰گرم (فیله شده)
قارچ                                              ۴۰۰گرم
زرده تخم مرغ                                     ۱عدد
زعفران                                    به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا فیله های مرغ را آغشته به نمك،‌ كره،آبلیمو و كمی آب‌زعفران كنید و آن را به همراه قارچ خرد شده و پیاز داغ درون ظرف گودی بریزید و ظرف را بدون درپوش به مدت ۵ دقیقه با قدرت حداكثر ۱۰۰ % در دستگاه مایكروویو بگذارید تا مواد تفت بخورد اگر میخواهید غذا را روی گاز بپزید اول كره را اضافه كرده و بعد فیله ها را سرخ كنید و بعد قارچ و بقیه مواد را بریزید و كاملا تفت دهید.

۲. سپس نصف لیوان آب‌جوش را به همراه زعفران آب شده به آن‌ها اضافه كرده و ظرف را با درپوش به مدت ۱۷ـ ۱۵ دقیقه قدرت ۱۰۰% حداكثر در مایكروویو بگذارید یا آنكه نیم ساعت روی گاز بپزید.

۳. بعد آرد را در شیر سرد حل كرده و به همراه آب‌لیمو به غذا اضافه كنید و ظرف را بدون در به مدت ۴ دقیقه قدرت حداكثر ۱۰۰% در دستگاه بگذارید یا همچنان روی شعله حرارت بدهید تا وقتی كه مطمئن شوید مرغ شما كاملا پخته شده است.

۴. در این فاصله یك‌بار آن را هم بزنید ۱ عدد زرده را با چنگال هم بزنید و در ۱ دقیقه مانده به اتمام زمان به مواد اضافه كنید.

نكات:

۱. زمان ریختن زرده تخم‌مرغ مرتباً‌ خورش را هم بزنید تا زرده بسته نشود.

۲. بهتر است این خورش در فر یا مایكروویو تهیه شود.

۳. موقع سرو غذا به خورش كمی آبلیمو اضافه كنید.

۴. بهتر است قارچ را قبل از اضافه كردن كمی با آبلیموی داغ تفت دهید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي