دستور پخت خوراک لوبیای مجلسی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 9 آذر

دستور پخت خوراک لوبیای مجلسی

دستور پخت خوراک لوبیای مجلسی, پورتال خبری فرهنگی گهر

دستور پخت خوراک لوبیای مجلسی

مواد اولیه برای  ۸ نفر:
پیازچه ۱ عدد (خرد شده)
گوجه فرنگی۱ عدد (خرد شده)
پنیر چدار ۱ فنجان (رنده شده)
سس سالسا ۱ فنجان
سس آووکادو ۱٫۵ فنجان
سس ۲۸ گرم
خامه ترش ۴۵۰ گرم
کنسرو لوبیا ۱ عدد
لیوان ۸ عدد (لیوان پلاستیکی شیشه ای)
زیتون ۶۰ گرم (زیتون سیاه – خرد شده)
چیپس تورتیلا به مقدار لازم
طرز تهیه:

با دقت دو قاشق غذاخوری از لویبا را داخل هریک از لیوان ها بریزید و با پشت قاشق روی لوبیا ها را صاف کنید تا اینکه لایه دوم را روی آن قرار دهید.
خامه ترش و سس را با یکدیگر ترکیب کنید و روی لوبیا های داخل لیوان بریزد.
برای لایه سوم آووکادو و در ادامه سالسا را قرار دهید.
روی هر کدام یک قاشق غذاخوری پنیر، گوجه، پیازچه و در آخر زیتون ها را قرار دهید و تا موقع سرو آن ها را داخل یخچال قرار دهید و با چیپس تورتیلا سرو کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي