دستور پخت انار پلو (شام مخصوص شب یلدا)

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 28 آذر

دستور پخت انار پلو (شام مخصوص شب یلدا)

دستور پخت انار پلو (شام مخصوص شب یلدا), پورتال خبری فرهنگی گهر

دستور پخت انار پلو (شام مخصوص شب یلدا)

غذای اصلی این شب، خورشت فسنجان است. اما در برخی استان‌ها غذاهای دیگری هم رایج است. در شمال ایران گیلانى‌ها یا سبزى پلو درست مى‌کنند یا ترشى تره و در کنار آن سرسفره غذا ماهى سفید و یا ماهى دودى مى‌گذارند.
اما در شیراز غذاى ویژه سفره یلدا هویج پلو است. شیرازى‌ها معمولاً براى شب یلدا سفره پهن مى‌کنند. کنار غذا انواع تنقلات مربوط به یلدا را بر سرسفره مى‌گذارند.

مواد لازم برای ۴ نفر:

 برنج ۲ پیمانه
 انار دانه شده یک و نیم پیمانه
 خلال پسته یک سوم پیمانه
 گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه
 پودر تخم گشنیزیک قاشق مربا‌خوری
کشمش پلویینصف پیمانه
زعفرانبه مقدار لازم

طرز تهیه انار پلو برای شب یلدا :
* برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
* مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
* هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي