دستور تهیه گرانیتای هندوانه یک دسر خوشمزه

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهیه گرانیتای هندوانه یک دسر خوشمزه

دستور تهیه گرانیتای هندوانه یک دسر خوشمزه

طرز تهیه گرانیتای هندوانه ویژه شب یلدا

مواد لازم برای گرانیتای هندوانه :

 گوشت هندوانه۳ پیمانه
 آبلیموی تازه۲ قاشق سوپخوری
 آب انار ۱ قاشق سوپخوری
 شکر یک سوم پیمانه
آبیک سوم پیمانه

 

طرز تهیه برای گرانیتای هندوانه :

آب و شکر را با هم ترکیب کرده تا شکر کاملا حل شود، سپس روی شعله ملایم بگذارید.

کمی که جوشید، کنار بگذارید تا خنک شود.

 

هندوانه را در مخلوط کن ریخته و میکس می کنیم. آب لیمو و آب انار را اضافه کنید و آن را از صافی رد کنید سپس با پشت قاشق آن را از صافی عبور بدهید.

 

مایع آماده شده را در ظرف مخصوص فریزر بریزید و شربتی که در ابتدا آماده کرده ایم به آن اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود.

 

سپس در ظرف را بگذارید و آن را به مدت ۱ تا یک و نیم ساعت در فریزر قرار بدهید تقریبا تا زمانی که در مایع حالت یخ زدگی ایجاد شود.

 

با چنگال کاملا مخلوط کنید تا تکه های یخ خرد شود.

هر نیم ساعت یک بار از فریزر در آورده و این کار را انجام دهید (۵ یا ۶ بار) و هر بار کاملا با چنگال مخلوط کنید که به حالت تگری و کریستالی برسد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه