دستور تهیه کیک دارچین با قهوه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 7 فروردین

دستور تهیه کیک دارچین با قهوه را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

دستور تهیه کیک دارچین با قهوه, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم:
  • تخم مرغ تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۱ پیمانه
  • قهوه دم کرده‌ی سرد شده ۱ پیمانه
  • دارچین ۱ ق م
  • آرد ۲ پیمانه
  • بکینگ پودر ۱ ق م
  • گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
۱-اول از همه زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم .
۲-شکر رو با زده تخم مرغ خوب میزنیم تا مثل کرم و روشن بشه . بعد از این قهوه و روغن رو اضافه میکنیم . (برای دم کردن قهوه ۳ ق م سر پر قهوه رو با یک پیمانه آب داغ میذاریم دم بکشه و بعد خنک شه ).
۳-آرد و دارچین و بکینگ پودر رو الک کنید . به مواد به آرومی و کم کم اضافه کنید و با همزن دور کم بزنید . ( میتونید بسته به ذایقه دارچین رو کمی بیشتر هم استفاده کنید )
۴-گردو های خرد شده رو بریزید و با قاشق در یک جهت هم بزنید .
۵-با همزن (سرش حتما تمیز باشه )سفیده تخم مرغ رو خوب هم بزنید تا سفت و سفید بشه . بعد به کیک اضافه کنید . با قاشق یا لیستک خیلی آروم هم بزنید طوری که کفش نخوابه وگرنه خوب پف نمیکنه .
۶-قالب و چرب کنید و داخلش ارد بپاشید ( یا کاغذ روغنی بذارید و چربش کنید ) . بذارید داخل فر که گرم شده در دمای ۱۶۰ درجه ۴۵ دقیقه بپزه . (به فرتون و قلقش که دستتون اومده حتما هم دقت کنید . فر من خیلی داغ میشه )
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي