دستور تهیه کاپ کیک دبل چاکلت

در این مطلب قصد داریم برای آن دسته از طرفداران کیک به ویژه کیک شکلاتی، دستور تهیه کاپ کیک دبل چاکلت را ارائه دهیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم در ادامه این مطلب ما را همراهی کنید.

دستور تهیه کاپ کیک دبل چاکلت

مواد لازم :

آرد : 150 گرم
پودر کاکائو : 160 گرم
شکر : 125 گرم
شیر : 350 میلی‌لیتر
تخم‌مرغ زده شده : 2 عدد
کره آب شده : 150 گرم
بیکینگ پودر : 4 قاشق چایخوری سرصاف
وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی : به میزان لازم (حدودا 150 گرم)
خمیر فوندانت : جهت تزیین به میزان لازم

 

روش تهیه :

آرد، بیکینگ‌پودر، وانیل و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید. شکر را به آن اضافه کرده، در مرکز آن یک گودی ایجاد کنید. شیر، تخم‌مرغ و کره ذوب شده را هم بیفزایید و به مدت 3 الی 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

بعد چیپس شکلات را اضافه کنید و مواد را درون قالب‌های کاغذی مخصوص کاپ‌کیک بریزید. سه چهارم هر قالب کاغذی را پر کنید و در فر 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه بگذارید.

5 دقیقه بعد از خارج کردن کاپ کیک‌ها از فر می‌توانید از کاغذ جدا کنید و در کاپ‌های تزیینی بچینید یا به دلخواه با فوندانت و گل‌های شکری روی کاپ‌ کیک‌های شکلاتی را تزیین کنید. از خامه فرم گرفته شکلاتی یا پودرقند هم می‌توانید برای تزیین استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید، کاپ‌کیک‌ها باید کاملا خنک شوند و سپس تزیین کنید.

نکته: به دلخواه می‌توانید علاوه بر چیپس شکلات از گردوی خردشده یا فندق تست شده نیز برای درون کاپ‌کیک‌ها استفاده کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه