دستور تهیه پیتزای کالزونه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 12 فروردین

در این مقاله در بخش آشپزی دستور تهیه پیتزای کالزونه را برای شما در نظر گرفته ایم. با سایت گهر همراه باشید.

.

دستور تهیه پیتزای کالزونه, پورتال خبری فرهنگی گهر

.

مواد لازم برای تهیه پیتزای کالزونه :

.

پودر خمیر پیتزا ۱/۳ بسته

ژامبون مرغ ۴ عدد (برگ)

سوسیس ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

فلفل دلمه ۱ عدد

آویشن به میزان لازم

پنیر پیتزا ۱ بسته

زرده تخم مرغ ۱ عدد

فلفل سبز ۵ عدد در صورت تمایل تند

طرز تهیه پیتزای کالزونه :

.

گهر : برای تهیه خمیر پودرهای آماده، هانی کو بسیار مناسب تر از خمیرهای آماده است.

برای استفاده ابتدا ۱/۳ پودر داخل بسته را داخل یک ظرف ریخته و با یک لیوان آب جوش و یک چهارم لیوان روغن مخلوط می کنیم و به خوبی ورز می دهیم و مقداری آرد می ریزیم تا به دستمان نچسبد.

بعد از اینکه آماده شد آن را در یک جای گرم می گذاریم تا پف کند و حجیم شود. سپس مواد مورد نیاز (به دلخواه) برای تهیه پیتزا را آماده کرده و خورد می کنیم.

حال در یک ظرف گرد مخصوص پیتزا ، مقدار کمی روغن ریخته و کف ظرف را چرب می کنیم و مقداری ارد می ریزیم تا خمیر نچسبد.

سپس خمیر خود را داخل ظرف باز کرده ، و مقداری سس قرمز روی خمیر میریزیم و پخش می کنیم برای خوش طمع شدن.

سپس مقدار کمی پنیر پیتزا روی خمیر ریخته ، سپس خمیر را به حالت ۲ نیم دایره فرض کرده ، و مواد خورد شده را روی یک نیمه از خمیر می ریزیم.

و یک نیمه دیگر خالی می ماند. بعد از اینکه مواد را ریختیم پودر آویشن یا اورگانو اضافه کرده تا عطر و طعم خوبی اضافه کند.

سپس پنیر پیتزا را کامل روی مواد می ریزیم. حال نیمه خالی خمیر را بلند کرده و روی نیمه دیگر می آوریم ، و گوشه های خمیر را مانند قطاب تا می کنیم تا خمیر باز نشود.

برای زیبایی می توان روی خمیر کنجد ریخت.

سپس یک زرده تخم مرغ را که به خوبی با چنگال هم زدیم ، با برس روی خمیر می کشیم تا خوش رنگ شود. سپس در فر گذاشته تا بعد از ۲۰ دقیقه کمی پف کرده و حاضر شود.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي