دستور تهیه پلو اروپایی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 17 آذر

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهیه پلو اروپایی

دستور تهیه پلو اروپایی, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه پلوی اروپائی

مواد لازم برای پلوی اروپائی برای ۲- ۴ نفر :

برنج۲ پیمانه
 روغن به میزان لازم
پیاز خردكرده۱ عدد متوسط
 فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردكرده ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردكرده۱ عدد
فیله‌ی گوجه فرنگی۱ پیمانه
نمك، فلفلبه میزان لازم
ادویه كاری۱ قاشق چایخوری
میگوی پاک كرده۳۰۰ گرم
سركه۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه پلوی اروپائی :

برنج را آبكش كنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و ادویه‌ی كاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان كافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سركه و نمك را درون آب بریزید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.

 

آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه‌ی فراهم كرده، بیفزائید. اكنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم كنید. اینك پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي