دستور تهیه نان ماست آلمانی

نان ماست یک شیرینی بسیار خوشمزه است که ورژن آلمانی 🙂 آن هم خوشمزه تر از ورژن معمولی نان ماست هست 🙂

در ادامه طرز تهیه نان ماست آلمانی را بخوانید و اگر دوست داشتید با حوصله استارت بزنید و درست کنید

دستور تهیه نان ماست آلمانی

نان ماست، نوعی نان آلمانی هست.

مواد لازم برای نان ماست :

 آب ولرم ۱ پیمانه سرخالی
خمیرمایه ۱۰ گرم یا ۱ قاشق غذاخوری
 شکر۱ قاشق چایخوری
ماست۲۰۰ گرم
کره۵۰ گرم
عسلیک قاشق سوپخوری
نمکیک قاشق چایخوری
آرد۶۰۰ گرم

طرز تهیه نان ماست :

ابتدا خمیرمایه را به همراه آب ولرم و شکر در ظرفی ریخته تا خمیرمایه عمل بیاید. بعد در ظرفی ماست، کره آب شده در حدی که نرم باشد و عسل را مخلوط کرده و بعد خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه می کنیم. نمک را هم اضافه کرده و بعد آرد را بتدریج اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید.

برای من همه ی آردی که در مواد اولیه گفته بودم مصرف شد. بعد خمیر را حدود ۱۰ دقیقه با کف دست ورز می دهیم. و بعد روی آن را بپوشانید. در جای گرمی می گذاریم تا حجم آن دوبرابر شود. تقریبا یک ساعته خمیر حجیم می شود. بعد از آن خمیر را به هر مدلی که دوست داشتید دربیاورید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰درجه قرار بدهید.

یک ظرف آب برای جلوگیری از خشک شدن نان ها می توانید در فر بگذارید.

میزان شکر این خمیر کم است و در واقع نان شیرینی نیست. بنا به سلیقه خودتان می توانید شکر را بیشتر کنید. من چون نان ها را بصورت مغزدار درست کردم، دیگه شکر را اضافه نکردم.

در کل به خاطر وجود کره و ماست نان بسیار لطیف و خوشمزه ای هست.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه