دستور تهیه مربای به
دستور تهیه مربای به
مواد لازم برای تهیه مربای به :
.
- به ۳۰۰۰ گرم
- شکر ۲۵۰۰ گرم
- آب لیموترش ۰.۵ فنجان
- هل ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه مربای به :
.
به را چهار قاچ میکنیم و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم و پوست می کنیم به را با پوست نیز مربا می کنند.
بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد می کنیم و آنرا می شوییم و در ظرف مس سفید کرده تمیزی می ریزیم .
ظرف طبخ مربای به باید حتما مس سفید کرده باشد زیرا در غیر اینصورت مربا خوشرنگ نمی شود.
بعد مقداری آب در حدود ۸ لیوان بطوریکه کمی روی به را بگیرد در ظرف می ریزیم و در آنرا می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود.
بعد شکر را داخل به می ریزیم و هل را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم مربا با حرارت ملایم ۳ تا ۴ ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ و شربت آن غلیظ شود .
بعد آب لیمو را میریزیم . مربا چند جوش که زد از روی آتش بر می داریم .
نکته :
.
باید توجه داشت که ظرف مربا در مدت طبخ مربا باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتیکه مربا رنگش کاملا قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود درآنرا بر میداریم و حرارت را کمی تند می کنیم.