دستور تهیه مربای به

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 8 اسفند

دستور تهیه مربای به

 

دستور تهیه مربای به, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم برای تهیه مربای به :

.

  • به ۳۰۰۰ گرم
  • شکر ۲۵۰۰ گرم
  • آب لیموترش ۰.۵ فنجان
  • هل ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای به :

.

به را چهار قاچ میکنیم و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم و پوست می کنیم به را با پوست نیز مربا می کنند.

بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد می کنیم و آنرا می شوییم و در ظرف مس سفید کرده تمیزی می ریزیم .

ظرف طبخ مربای به باید حتما مس سفید کرده باشد زیرا در غیر اینصورت مربا خوشرنگ نمی شود.

بعد مقداری آب در حدود ۸ لیوان بطوریکه کمی روی به را بگیرد در ظرف می ریزیم و در آنرا می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود.

بعد شکر را داخل به می ریزیم و هل را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم مربا با حرارت ملایم ۳ تا ۴ ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ و شربت آن غلیظ شود .

بعد آب لیمو را میریزیم . مربا چند جوش که زد از روی آتش بر می داریم .

نکته :

.

باید توجه داشت که ظرف مربا در مدت طبخ مربا باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتیکه مربا رنگش کاملا قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود درآنرا بر میداریم و حرارت را کمی تند می کنیم.

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي