مطالب پيشنهادي

دستور تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۷ آذر
بازديد : 160

دستور تهیه فلفل دلمه ای شکم پر را در ادامه می خوانید

1066962 870 دستور تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

در این دستور پخت با برنج و گوشت، شکم فلفل دلمه ها را پر خواهیم کرد. با این کار سبزیجات را در کنار طعم های فوق العاده ای میل خواهید کرد. سعی کنید فلفل دلمه ای های بزرگی انتخاب کنید تا فضا برای پر کردنشان مهیا باشد. همچنین قبل از اضافه کردن سس سعی کنید ابتدا آن را به جوش بیاورید. مطمئنا از این غذای خوشمزه در کنار خانواده لذت خواهید برد.

مواد لازم:

  • ۱۰۰ گرم برنج نیمه پخته
  • ۴ عدد فلفل دلمه ای متوسط
  • ۳۴۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • یک فنجان پیاز خرد شده
  • یک دوم فنجان جعفری خرد شده تازه
  • یک قاشق چای خوری پودر فلفل
  • یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • یک هشتم قاشق چای خوری ترکیب ادویه جات
  • دو فنجان سس گوجه فرنگی و ریحان
  • یک دوم فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • یک دوم فنجان سرکه
  • اسپری پخت یا مقداری روغن
 روش پخت:

فر را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

برنجی که به صورت نیمه پخته آماده کردید کنار بگذارید.

در حالی که برنج ها را می پزید، بالای فلفل دلمه ای ها را ببرید و کنار بگذارید. دانه ها و داخل فلفل دلمه ای ها را تمیز کنید. فلفل ها را از طرف قسمتی که بریده اید روی یک سینی پخت که با پلاستیک پوشانده شده قرار دهید. فلفل ها را دو دقیقه و در بالا ترین درجه مایکروفر کنید تا نرم شوند.

یک ماهی تابه نچسب بزرگ را روی شعله متوسط رو به بالا حرارت دهید. گوشت و ۵ مورد بعد از آن در لیست مواد اولیه ( گوشت چرخ کرده تا ترکیب چند ادویه) را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت ۴ دقیقه یا تا زمانی که گوشت مقداری قهوه ای رنگ شود به پختن ادامه دهید، محتویات ماهی تابه را مرتب بهم بزنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید، برنج، یک دوم فنجان از سس گوجه و ریحان و پنیر را به ترکیب گوشت اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

وقتی گوشت در حال پختن است یک و یک دوم فنجان سس گوجه و ریحان باقی مانده را در یک ماهی تابه کوچک با سرکه ترکیب کنید و روی شعله به جوش بیاورید.

حدود سه چهارم فنجان از ترکیب گوشت را با قاشق، داخل فلفل ها قرار دهید. فلفل ها را داخل سینی های پختی که با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کردید قرار دهید. ترکیب سس گوجه و ریحان با سرکه را به ماهی تابه اضافه کنید و با فویل بپوشانید.

فلفل ها را در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. فویل را از رویشان بردارید و اجازه دهید ۵ دقیقه برون پوشش بپزند تا کمی قهوه ای رنگ شوند. فلفل ها را با سس سرو کنید و درب فلفل ها را نیز رویشان قرار دهید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور غذایی برای چهار وعده می باشد. هر وعده شامل یک عدد فلفل دلمه به همراه محتویاتش است.

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا می باشد:

  • کالری: ۳۴۷
  • کالری از چربی در یک وعده: ۲۰ درصد
  • چربی در یک وعده: ۷٫۹ گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: ۳٫۹ گرم
  • چربی غیراشباع در یک وعده: ۲٫۶ گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۰٫۷ گرم
  • پروتئین در یک وعده: ۲۶٫۶ گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: ۳۹٫۹ گرم
  • فیبر در یک وعده: ۴٫۶ گرم
  • کلسترول در یک وعده: ۵۵ میلی گرم
  • آهن در یک وعده: ۴٫۱ میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: ۷۴۷ میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: ۲۸۴ میلی گرم
(V 327 , 2 today)
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
X بستن تبليغات
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي