دستور تهیه شیرینی بادام نارگیل

دستور تهیه شیرینی بادام نارگیل

شیرینی بادامی یکی از خوشمزه ترین انواع شیرین ها است که در ایران به چند روش مختلف طبخ می شود. در این بخش دستور تهیه شیرینی بادام نارگیل را عنوان می کنیم.

دستور تهیه شیرینی بادام نارگیل

طرز تهیه شیرینی بادام نارگیل

با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابراین شاید بد نباشد طرز تهیه یک کیک عصرانه را آموزش ببینید.

 

مواد لازم برای شیرینی بادام نارگیل :

پودر بادام60 گرم
پودر نارگیل 65 گرم
 پودر قند110 گرم
 سفیده تخم مرغ (بزرگ)2 عدد
نمکیک پنسه
شکلات آب شده100 گرم برای تزیین
پودر نارگیلیک دوم پیمانه برای تزیین

 

طرز تهیه شیرینی بادام نارگیل :

ابتدا پودر قند، پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

بعد داخل کاسه سفیده تخم مرغ ها و نمک را تا زمانی که سفیده فرم بگیرد هم بزنید.

سپس مواد پودری را در چهار مرحله به کمک لیسک به سفیده اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید.

 

بعد در قالب های شکل دار سیلیکونی و از قبل چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 10 الی 15 دقیقه بپزید.

بعد از درآوردن از فر و سرد شدن رویش را با شکلات آب شده و پودر نارگیل تزیین کنید.

منبع: گهر

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه