دستور تهیه شکلات بار

دسته بندي : آشپزی,حذف,سبک زندگی
تاريخ : 11 اسفند

دستور تهیه شکلات بار را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

دستور تهیه شکلات بار, پورتال خبری فرهنگی گهر

در این مطلب طرز تهیه شکلات بار را به شما آموزش داده ایم. آن را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • کرم: ۵۵ گرم
  • شیر عسلی (تغلیظ شده صنعتی): ۱۹۰ گرم
  • شکلات سیاه (ریز خرد شده): ۱۷۵ گرم
  • بیسکویت دایجستیو (ریز خرد شده): ۱۱۰ گرم
  • کشمش پلویی: ۲۵ گرم
  • گردو (ریز خرد شده): ۲۵ گرم
طرز تهیه:

۱. شکلات ریز خرد شده و کره را در ظرف مناسبی ریخته بر روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ذوب شوند و کاملا با هم ترکیب شوند.

۲. ظرف را از روی بخار آب بردارید. شیر عسلی را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا به صورت کرمی درآیند. سپس بیسکویت های خرد شده، کشمش پلویی و گردوی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

۳. قالب ناودانی را با کمی کره چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. کاغذ روغنی را کمی بلندتر از ارتفاع قالب در نظر بگیرید تا هنگام خارج کردن شکلات از قالب این کار راحت تر انجام شود.

۴. مایه آماده را در قالب بریزید و حدود سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود. سپس قالب را از یخچال خارج نموده و حدود ۵ دقیقه در دمای محیط بگذارید. در این فاصله به کمک خط کش و چاقو خط برش های یک و نیم سانتیمتری را مشخص نمایید.

۵. پس از آن به کمک کاغذ روغنی های بیرون زده از لبه قالب، شکلات بار را آرام آرام از قالب بیرون بکشید. سپس با چاقوی تیز از روی علامت های زده شده به اسلایس های یک و نیم سانتیمتری تقسیم نمایید.
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي