دستور تهیه شکلات بار
دستور تهیه شکلات بار را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.
مواد لازم:
- کرم: ۵۵ گرم
- شیر عسلی (تغلیظ شده صنعتی): ۱۹۰ گرم
- شکلات سیاه (ریز خرد شده): ۱۷۵ گرم
- بیسکویت دایجستیو (ریز خرد شده): ۱۱۰ گرم
- کشمش پلویی: ۲۵ گرم
- گردو (ریز خرد شده): ۲۵ گرم
۱. شکلات ریز خرد شده و کره را در ظرف مناسبی ریخته بر روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ذوب شوند و کاملا با هم ترکیب شوند.
۳. قالب ناودانی را با کمی کره چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. کاغذ روغنی را کمی بلندتر از ارتفاع قالب در نظر بگیرید تا هنگام خارج کردن شکلات از قالب این کار راحت تر انجام شود.
۴. مایه آماده را در قالب بریزید و حدود سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود. سپس قالب را از یخچال خارج نموده و حدود ۵ دقیقه در دمای محیط بگذارید. در این فاصله به کمک خط کش و چاقو خط برش های یک و نیم سانتیمتری را مشخص نمایید.