دستور تهیه سالاد نودل و بادام زمینی
مواد لازم برای تهیه سالاد نودل و بادام زمینی :
.
نودل ۴۰۰ گرم
باقلا سبز ۱ لیوان
کره بادام زمینی ۱/۲ لیوان
سرکه سیب ۲ قاشق غذا خوری
سویا سس ۱ قاشق غذا خوری
زنجبیل ۲ قاشق غذا خوری
روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
سس تند ۱ قاشق چای خوری
مرغ ۱ لیوان
خیار ۲ عدد
پیازچه ۱/۲ لیوان
طرز تهیه سالاد نودل و بادام زمینی :
.
در قابلمه ای که آب آن در حال جوشیدن است ابتدا نودل و باقلاها را اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۶ الی ۷ دقیقه بجوشد و آبپز شود.
در ظرفی جداگانه کره بادام زمینی را بهمراه سرکه، روغن کنجد، سویا سس،سس تند و زنجبیل خرد شده و نمک با هم مخلوط کرده و کمی هم می زنیم تا سس یکنواخت شود.
نودل و باقلا را بعد از پخته شدن و آبکش کردن به سس اضافه کرده و همه ی مواد را به همراه خیار و پیازچه ریز خرد شده با هم به خوبی مخلوط می کنیم.
مرغهای پخته شده را ریش ریش کرده و در بشقابی که سالاد را سرو می کنیم روی مواد می ریزیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم تا خنک شود و بعد سالاد را سرو می کنیم.