دستور تهیه سالاد نودل و بادام زمینی

دستور تهیه سالاد نودل و بادام زمینی

 

دستور تهیه سالاد نودل و بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه سالاد نودل و بادام زمینی :

.

نودل ۴۰۰ گرم

باقلا سبز ۱ لیوان

کره بادام زمینی ۱/۲ لیوان

سرکه سیب ۲ قاشق غذا خوری

سویا سس ۱ قاشق غذا خوری

زنجبیل ۲ قاشق غذا خوری

روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری

سس تند ۱ قاشق چای خوری

مرغ ۱ لیوان

خیار ۲ عدد

پیازچه ۱/۲ لیوان

طرز تهیه سالاد نودل و بادام زمینی :

.

در قابلمه ای که آب آن در حال جوشیدن است ابتدا نودل و باقلاها را اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۶ الی ۷ دقیقه بجوشد و آبپز شود.

در ظرفی جداگانه کره بادام زمینی را بهمراه سرکه، روغن کنجد، سویا سس،سس تند و زنجبیل خرد شده و نمک با هم مخلوط کرده و کمی هم می زنیم تا سس یکنواخت شود.

نودل و باقلا را بعد از پخته شدن و آبکش کردن به سس اضافه کرده و همه ی مواد را به همراه خیار و پیازچه ریز خرد شده با هم به خوبی مخلوط می کنیم.

مرغهای پخته شده را ریش ریش کرده و در بشقابی که سالاد را سرو می کنیم روی مواد می ریزیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم تا خنک شود و بعد سالاد را سرو می کنیم.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه