دستور تهیه دوپيازه آلو غذای شيرازی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 21 فروردین

دستور تهیه دوپيازه آلو غذای شيرازی را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

دستور تهیه دوپيازه آلو غذای شيرازی, پورتال خبری فرهنگی گهر

سيب زمينی را آبپز می كنيم و مكعبی خرد می كنيم بعد پياز را خرد می كنيم و آن را تفت می دهيم تا طلايی شود بعد رب گوجه اضافه می كنيم تفت می دهيم تا خامی آن گرفته شود بعد سيب زمينی ها را اضافه می كنيم و هم می زنيم و نمک و فلفل اضافه می كنيم دوپيازه يعنی به ازای دو پياز یک سيب زمينی استفاده می کنیم. (شيرازی های عزيز به سيب زمينی آلو می گویند)

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي