دستور تهیه دسر سیب و جو پرک رژیمی

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهیه دسر سیب و جو پرک رژیمی

دستور تهیه دسر سیب و جو پرک رژیمی, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه دسر سیب و جو پرک رژیمی

مواد لازم برای دسر سیب و جو پرک رژیمی

 جو پرک 1/3 لیوان
سیب 1 عدد
تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری
شیر بادام 1 لیوان
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
عسل و گردو مقداری

طرز تهیه دسر سیب و جو پرک رژیمی

تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید و پس از 10 دقیقه دانه ها خیس خورده را از آب جدا کنید ( این روش برای تمیز شدن تخم شربتی است تا شن های ریز و خاشاک جدا شوند ).
تخم شربتی ، جو پرک ، سیب پوست گرفته خرد شده ، شیر بادام ، زنجبیل ، دارچین و 1 – 2 قاشق غذاخوری عسل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و 10 دقیقه روی حرارت مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.
دسر را داخل ظرف سرو بریزید و روی آن را با پودر دارچین و گردوی خرد شده تزیین کنید ( در صورت تمایل میتوانید اواخر پخت چند قطره اسانس وانیل اضافه کنید ).
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه