دستور تهیه بورک گوشت و گردو

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهیه بورک گوشت و گردو

دستور تهیه بورک گوشت و گردو

طرز تهیه بورک گوشت و گردو

بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه ای که در این خمیر پیچیده شده و در روغن سرخ و یا در فر پخته می شوند. بورک سرشار از پروتئین و امگا 3 است.

 

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

 

مواد لازم خمیر:

آرد 500 گرم
 خمیرمایه یک قاشق چایخوری
 شکر یک قاشق چایخوری
 تخم مرغ یک عدد
ماست2 قاشق سوپخوری
سرکه2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون3 الی 4 قاشق سوپخوری
نمکیک قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی:

گوشت چرخ کرده500 گرم
پیاز خرد شده 2 عدد
 فلفل سبز خرد شده 2 عدد
 فلفل قرمز خرد شده 2 عدد
گردو خرد شدهیک پیمانه
فلفل قرمز پودر شدهیک قاشق چایخوری
فلفل سیاه پودر شدهیک قاشق چایخوری
نمکیک قاشق چایخوری
روغنبه مقدار لازم

 

مواد لازم رویه:

 تخم مرغیک عدد
 دانه کنجد به مقدار لازم

 

طرز تهیه بورک گوشت و گردو :

ابتدا برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و خمیرمایه، شکر، تخم مرغ، ماست، سرکه، روغن زیتون و نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید.

 

خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب و تمیز بپوشانید و حدود نیم ساعت در مجاورت دمای محیط استراحت دهید.

 

در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

گوشت چرخ کرده را در روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و برشته شود.

 

پیاز، فلفل سبز و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.

گردوی خرد شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و نمک را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

گلوله هایی به اندازه پرتقال از خمیر جدا کرده و روی سطح کار به ضخامت نازک پهن کنید.

مخلوط مواد میانی را روی یک لبه خمیرها پخش کرده و با دقت رول کنید.

 

رول های خمیر را به سینی فر انتقال دهید. تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و دانه کنجد بپاشید.

 

آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. و سپس سرو کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه