دستور تهیه املت مدیترانه ای

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 6 تیر

در این قسمت از بخش فرهنگی پورتال گهر جزییات خبر دستور تهیه املت مدیترانه ای  را در ادامه می خوانید

دستور تهیه املت مدیترانه ای, پورتال خبری فرهنگی گهر

دستور تهیه املت مدیترانه

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد مورد نیاز املت مدیترانه ­ای برای: ۴ نفر
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
ژامبون قارچ و مرغ (یا ژامبون گوشت) ۴۰۰ گرم
گوجه ­فرنگی (حلقه ­شده) ۱ عدد
تخم ­مرغ ۴ عدد
قارچ (اسلایس ­شده) ۴ عدد
فلفل­ دلمه ­ای (خلالی­ خردشده) ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
بکینگ ­پودر یک ­دوم قاشق چایخوری

روش پخت املت مدیترانه ­ای :

هر ورقه ژامبون را روی سطح میز قرار داده و به وسیله کاتر گرد به قطر گوجه ­فرنگی ­ها برش بزنید.

تخم­ مرغ­ ها را داخل کاسه دیگری شکسته، نمک، فلفل، بکینگ­ پودر، قارچ و فلفل ­دلمه ­ای را به آن افزوده و با قاشق با هم مخلوط کنید.

تابه ­ای راروی حرارت قرار داده روغن را درون تابه گرم کنید. یکی در میان گوجه­ فرنگی و ژامبون را داخل تابه بچینید تا تابه پر شود. سپس مواد تخم ­مرغی را داخل تابه ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم با در بسته بگذارید تا خودش را بگیرد.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي