دستور تهبه كاپ كیک حلوایی و گردو

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : 18 آذر

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهبه كاپ كیک حلوایی و گردو

دستور تهبه كاپ كیک حلوایی و گردو, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه كاپ كیک حلوایی و گردو

تعداد نفرات: ۶ نفر

مواد لازم برای كاپ كیک حلوایی و گردو :

 كدو حلوایییک چهارم یک عدد
تخم مرغ ۴ عدد
 مغز گردویک و نیم فنجان
 مغز بادام خام یک فنجان
دارچینیک قاشق چایخوری
شیریک لیوان
کره۱۰۰ گرم
شكریک فنجان
آرد سفیددو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه كاپ كیک حلوایی و گردو :

مقدار مناسب كدو حلوایی را جدا كرده، بشویید و پوست بكنید.

سپس آن را خرد كنید. كدو حلوایی را چرخ كنید. گردوها را مغز كرده، بشویید و بگذارید آب آن برود و سپس آن را یک بار دیگر همراه با كدو حلوایی چرخ كنید.

تخم‌مرغ ها را داخل ظرفی دیگر شكسته و آن را با همزن، هم بزنید تا خوب پف كند. تخم‌مرغ ها را با چرخ كرده مغز گردو و كدو حلوایی مخلوط كنید. خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

 

كره را داخل ظرف فلزی بگذارید. سپس آن را داخل قابلمه‌ای كه آب آن در حال جوش است، بگذارید تا كره آب شود. سپس شكر را به‌تدریج اضافه كنید تا با كره مخلوط شود.

هم بزنید تا كره و شكر مخلوط شوند. سپس شیر و دارچین را هم اضافه كنید. آرام هم بزنید تا شكر كاملا در كره، شیر و دارچین حل شود. سپس این مایع را به مخلوط كدو حلوایی و گردو اضافه كنید. هم بزنید تا مواد با هم كاملا مخلوط شوند. سپس داخل خانه های هر قالب، آرد سفید بریزید.

 

به مقدار لازم از مایه آماده شده داخل هر خانه بریزید. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب را داخل آن بگذارید. نیم ساعت بعد، كیک ها آماده شده اند.

در فاصله آماده شدن كیک، بادام‌های خام را داخل آب گرم بریزید.

وقتی پوست از گوشت جدا شد، آن را آبكش كرده، بشویید و بگذارید آب آن برود. سپس بادام ها را بكوبید تا كمی خرد شوند. بعد از آماده شدن كیک ها و بیرون آوردن آنها از فر، روی كیک ها را با بادام تزئین كنید.

 

نكته یک: وقتی داخل چند عدد از كیك‌ها، چاقو زدید و مایه به چاقو نچسبید، یعنی اینكه كیك‌ها پخته‌اند. می‌توانید در فر را باز كرده و مقداری از بادام‌های خرد شده را روی كیك‌ها بریزید. سپس با حرارت بالای فر، روی كیك‌ها حرارت بدهید تا بادام‌ها كمی قهوه‌ای شوند.

 

نكته دو: میزان شكر اضافه كرده البته با رعایت نسبت با سایر مواد، بستگی به ذائقه شما برای شیرین شدن كیك‌ها دارد.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي