بهره مندی از مواد غذایی باقیمانده

تاريخ : 29 شهریور

بهره مندی از مواد غذایی باقیمانده

بهره مندی از مواد غذایی باقیمانده, پورتال خبری فرهنگی گهر

با این نکات و روش‌های جدیدی که خود پیدا می‌کنید، ضایعات مواد غذایی را به حداقل رسانده، از همه قسمت‌های مواد خوراکی دوباره استفاده کنید.

 

۱- از قسمت سفید پیازچه بیش‌تر استفاده کنید. ممکن است کمی عجیب به نظر برسد ولی پیازچه را داخل ظرف آب و در برابر نور خورشید قرار دهید تا دوباره رشد کرده، هر چند روز یک بار، بتوانید از قسمت‌های سبز آن استفاده کنید و مدتی طولانی پیازچه تازه داشته باشید.

 

۲- قبل از تاریخ انقضاء شیر و دلمه بستن، از آن برای درست کردن پنیر استفاده کنید.

 

۳- از لرد قهوه دوباره استفاده کنید. از آن برای فراری دادن مورچه‌ها، به عنوان خوشبوکننده و از بین بردن بوهای نامطبوع و رشد گیاهان استفاده نمایید.

 

۴- از پوست پرتقال در تابستان برای دور کردن پشه و مورچه و خلاص شدن از بوهای کهنه استفاده کنید.

 

۵- به جای دور ریختن موزهای رسیده و خیلی تیره، از آن‌ها برای پختن نان‌های موزی استفاده کنید. همچنین‌می‌توانید با پختن آن‌ها دسری عالی تهیه نمایید.

 

۶- چیپس مانده را دور نیندازید. کافیست آن‌ها را ۱۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا دوباره ترد شوند.

 

۷- می‌توانید برش باقیمانده از پیتزا را بدون مایکروفر دوباره مصرف کنید. آن را ۵-۴ دقیقه روی یک کتری با حرارت متوسط قرار دهید. از یک در آلومینیومی گرد استفاده کنید تا روی پیتزا هم گرم شود.

 

۸- دیگر نان‌های تست مانده و خشک شده را دور نریزید. می‌توانید آن‌ها را خرد و سرخ کرده همراه با ادویه استفاده کنید. یا به صورت ورقه ورقه سرخ کرده در سوپ و سالاد مصرف کنید.

 

۹- برای از بین بردن باکتری‌های موجود در اسفنج قدیمی، اول آن را خیس کنید و ۲ دقیقه داخل مایکروفر بگذارید تا ۹۹ درصد جرم آن از بین رفته، دوباره قابل استفاده شود.

 

۱۰- از ضایعات میوه و سبزی برای تهیه کمپوست و کود باغچه استفاده کنید.

 

نیک صالحی

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي