استادیوم های دوستدار محیط زیست

زمان زیادی تا آغاز مسابقات جام جهانی فوتبال در برزیل باقی نمانده است. جدا از عملکرد تیم های حاضر در مسابقات فوتبال و کیفیت بازی ها، استادیوم هایی مجهز به فناوری های جدید مانند پنل های خورشیدی، سیستم جمع آوری آب باران و توربین های بادی نیز توجه مردم را به سوی خود جلب می کنند. با افزایش آگاهی عمومی درباره حفاظت از محیط زیست و پیشرفت صنعت فتوولتائیک طی سال های اخیر، بسیاری از استادیوم ها در سراسر جهان در قالب “استادیوم سبز” ساخته شده و اداره می شوند.

 

استادیوم ورلد گیمز، کائوسیونگ، تایوان

 

استادیوم ورلد گیمز و یا استادیوم ملی کائوسیونگ توسط “تویو ایتو”، طراح ژاپنی، طراحی شده است. سقف این استادیوم با 8 هزار و 844 پنل خورشیدی پوشیده شده است. ورلد گیمز که از طراحی شبیه به اژدها سود می برد نخستین استادیوم جهان که نیروی خود را با استفاده از فناوری انرژی خورشیدی تامین کرده، محسوب می شود. پنل های خورشیدی بخش اعظم نیروی مورد نیاز این استادیوم را فراهم می کنند.

استادیوم های دوستدار محیط زیست


استادیوم مینیرو، برزیل

 

مینیرو دومین استادیوم فوتبال بزرگ برزیل پس از ماراکانا محسوب می شود و یکی از استادیوم های میزبان جام جهانی 2014 است. مینیرو به سیستم خورشیدی 1.4 مگاوات پیک مجهز شده که کل پروژه هزینه ای 16.1 میلیون دلاری را در بر داشته است.

استادیوم های دوستدار محیط زیست


استادیوم استادو سوئیس، برن، سوئیس

 

استادو سوئیس با ظرفیت 32 هزار نفر دومین استادیوم بزرگ سوئیس محسوب می شود. در حال حاضر این استادیوم به 7 هزار و 930 ماژول خورشیدی تولیدی شرکت ژاپنی کیوسرا مجهز است که خروجی 1346.774 کیلووات پیک را فراهم می کنند. فعالیت این مجموعه موجب کاهش انتشار 630 تن دی اکسید کربن در سال می شود.

استادیوم های دوستدار محیط زیست

 

منبع: zistnews.com
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه