آموزش درست کردن ژله آجیل

آموز درست کردن ژله آجیل

ژله آجیل یکی از دسرهای خوشمزه ای است که روش تهیه آن نیز بسیار ساده است و به دلیل سادگی و خوشمزگی آن طرفداران بسیار زیادی دارد. گهر در این بخش اموزش تهیه ژله آجیل را منتشر می کند.

آموزش درست کردن ژله آجیل

طرز تهیه ژله آجیل

اول ژله ی آلوورا به اندازه یک سانت بریزید کف قالب که قبلا کمی چرب کردید. وقتی ژله کامل خودش را گرفت، آجیل را هر چقدر که خواستید بریزید روی ژله و آرام با قاشق ژله آلوورا سرد (که به دمای اتاق رسیده) را روی آجیل بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، وقتی خودش را گرفت آن را برگردانید.

نکاتی برای تهیه ژله آجیل : آجیل به دلخواه ( پسته، بادام، بادام هندی، گردو، می توانید آجیل ها را در کمی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید )

منبع: گهر

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه