آموزش گام به گام تهیه شیرینی بامیه مخصوص ماه رمضان

در ادامه آموزش گام به گام تهیه شیرینی بامیه مخصوص ماه رمضان را منتشر می کنیم.

آموزش گام به گام تهیه شیرینی بامیه مخصوص ماه رمضان, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم:

آرد 1 لیوان  .  آب 1 لیوان  .  تخم مرغ درشت 2 عدد  .  کره 50 گرم  .  شکر 2 قاشق غذاخوری

شربت بامیه:

شکر 2 لیوان . آب 1 لیوان . گلاب 1/2 لیوان . زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری . آبلیمو 1 قاشق چایخوری

آموزش گام به گام تهیه شیرینی بامیه مخصوص ماه رمضان, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه شربت بامیه : آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد ).

آموزش گام به گام تهیه شیرینی بامیه مخصوص ماه رمضان, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه بامیه : آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید سپس آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود در ادامه 2 قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

آموزش گام به گام تهیه شیرینی بامیه مخصوص ماه رمضان, پورتال خبری فرهنگی گهر

حدود 10 دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید تا خمیر بپزد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.

آموزش گام به گام تهیه شیرینی بامیه مخصوص ماه رمضان, پورتال خبری فرهنگی گهر

داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید ، خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید ؛ بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند.

آموزش گام به گام تهیه شیرینی بامیه مخصوص ماه رمضان, پورتال خبری فرهنگی گهر

بامیه ها را به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ( حدود 3 دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی میباشد ).

نکته ها :

در زمان ریختن بامیه داغ داخل شربت دمای شربت باید ولرم رو به سرد باشد ، در زمان بریدن بامیه سر قیچی را چرب کنید تا خمیر بامیه به قیچی نچسبد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه