آموزش و طرز تهیه ساندویچ مرغ پیتا
ساندویچ مرغ پیتا یک غذای خوشمزه و البته سبک می باشد که درست کردن آن زمان زیادی نمی برد و برای افرادی که می خواهند لاغر شوند غذای خوبی برای شام آنها خواهد بود.
مواد لازم برای ساندویچ مرغ پیتا
سینه مرغ ۴۵۰ گرم / ساقه کرفس ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد / پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم سس ساندویچ:
عسل ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
نان پیتا ۴ عدد
طرز تهیه ساندویچ مرغ پیتا
مرحله اول:
برای تهیه ساندویچ مرغ پیتا اول از سینه های مرغ را همراه با نصف پیاز و مقداری آب، نمک و زردچوبه روی گاز بگذارید تا مرغ بپزد (نیازی به خرد کردن پیاز نیست). در آخر مرغ را از قابلمه خارج کنید و به صورت مکعب های کوچک برش بزنید.
مرحله دوم:
مرغ خرد شده را در کاسه ای بریزید. نصف دیگر پیاز که خام است را خیلی ریز خرد کنید و همراه با فلفل دلمه ای و ساقه کرفس خرد شده به مرغ اضافه کنید. به مقدار دلخواه نمک و فلفل بپاشید.
مرحله سوم:
در کاسه دیگری سس ساندویچ را درست کنید. همه مواد لازم برای سس یعنی عسل، سس خردل، آبلیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و به دلخواه به آن نمک و ادویه اضافه کنید.
مرحله چهارم:
مرغ و سبزیجات را با سس مخلوط کنید.
مرحله پنجم:
نان پیتا را توست کنید (میتوانید چند دقیقا آن را روی شعله گاز گرم کنید یا در فر قرار دهید. سپس آن را از وسط نصف کنید و مخلوط مرغ را داخل آن بریزید.
ساندویچ مرغ پیتا آماده شده است. نوش جان!
نکته ها:
۱- روش دیگر سرو ساندویچ مرغ پیتا به این صورت است که مواد را همراه با کمی پنیر پیتزا وسط نان قرار دهید و سپس آن را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه بگذارید تا پنیر آب شود.
۲- استفاده از سس اختیاری است و میتوانید از هر سس دیگری هم استفاده کنید.
۳- میتوانید روی نان پیتا کمی پنیر پیتزا بریزید و آن را در فر قرار دهید. شعله روی فر را مدت کوتاهی روشن کنید تا نان برشته و بسیار خوشمزه شود.