آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 8 آبان

آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات

در این متن دستور تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات را برایتان گفته ایم.

 آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم:
یک بادمجان کوچک
دانه های جدا شده از بلال شیرین
یک پیاز کوچک ، خرد شده بصورت ریز
یک گوجه فرنگی خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
۴ و ۲/۱پیمانه روغن کلزا
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۲/۱ قاشق چایخوری نمک
۴/۱ قاشق غذاخوری روغن تازه ارگانو
۴/۱قاشق غذاخوری فلفل
۲/۱ پیمانه آب
۳/۱پیمانه پنیر چدار
زمان لازم برای تهیه این غذا ۵۰ دقیقه می باشد.

۱-    بادمجان را بصورت افقی برش دهید.داخل آن را کمی خالی کنید.تقریبا ۴/۱ گوشت آن را داخلش باقی بگذارید.باقی آن را برش دهید و داخل بادمجان را کمی نمک بزنید.

۲-    در یک ماهیتابه بزرگ نچسب گوشت خرد شده بادمجان، ذرت، پیاز، گوجه فرنگی، و سیر را در روغن تفت دهید تا پیاز ترد شود. کمی آب داخل آن بریزید.باقی مواد را داخل شکاف بادمجان بریزید.و کمی آب روی مواد ریخته و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.
منبع: ileev.com
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي