آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات
آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات
یک بادمجان کوچک
دانه های جدا شده از بلال شیرین
یک پیاز کوچک ، خرد شده بصورت ریز
یک گوجه فرنگی خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
۴ و ۲/۱پیمانه روغن کلزا
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۲/۱ قاشق چایخوری نمک
۴/۱ قاشق غذاخوری روغن تازه ارگانو
۴/۱قاشق غذاخوری فلفل
۲/۱ پیمانه آب
۳/۱پیمانه پنیر چدار
۱- بادمجان را بصورت افقی برش دهید.داخل آن را کمی خالی کنید.تقریبا ۴/۱ گوشت آن را داخلش باقی بگذارید.باقی آن را برش دهید و داخل بادمجان را کمی نمک بزنید.