آموزش حرفه ای مزه دار کردن مرغ و از بین بردن بوی بد مرغ

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 1 دی

مرغ بخاطر بوی بد و زخمی که قبل از پخت دارد باید به نحوی این بو را از بین برد در ادامه روشی جالب برای مزده دار کردن و از بین بردن این بو آموزش می دهیم که قطعا خوشتان خواهد آمدآموزش حرفه ای مزه دار کردن مرغ و از بین بردن بوی بد مرغ, پورتال خبری فرهنگی گهر

 

بهترین روش برای مزه دار کردن مرغ چیست؟

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ با لیمو و زیتون :

سینه مرغ : ۸ عدد
روغن زیتون : ۳ قاشق سوپ خوری
لیمو : ۲ عدد
پیاز : ۲ عدد
سیر : ۴ حبه
زیتون سبز : ۱ پیمانه
آب مرغ : ۲ پیمانه
آویشن : ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چایخوری

 

آموزش مزه دار کردن مرغ با زیتون و لیمو :

روی سینه های مرغ نمک و فلفل بریزید.
در یک ماهیتابۀ بزرگ، ۲ قاشق سوپ خوری روغن را داغ کنید.
مرغ ها را در دو دسته داخل ماهیتابه بگذارید تا طلایی شوند (ابتدا سمتِ با پوست آن)، هر طرفِ آن حدود ۳ دقیقه بماند.
مرغ ها را به یک ظرف منتقل کنید.
لیموها را از طول نصف کنید و در جهتِ دیگر، آن را به برش های باریکی تقسیم کنید.
اگر ماهیتابه خشک است، روغن باقیمانده را به آن اضافه کنید.
پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند اما طلایی نشوند.
برش های لیمو، زیتون، آب مرغ و ۲ پیمانه آب هم به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیایند.
حال شعله را کم کنید تا ۱۰ دقیقه آرام با هم بپزند.
مرغ را روی سبزیجات بگذارید و آب مرغ ها را نیز داخل ماهیتابه بریزید و روی آن آویشن و فلفل قرمز بپاشید.
روی آن را بپوشانید تا ۱۵ دقیقه آرام بپزد و مرغ پخته شود.

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي