آموزش تهیه کیک کشک بادمجان

کشک بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین ایرانیان است. در این مطلب به معرفی غذای جدید به نام کیک کشک بادمجان و طرز تهیه آن می پردازیم.

آموزش تهیه کیک کشک بادمجان

مواد لازم برای کیک کشک بادمجان :

نان تست : به اندازه کافی
بادمجان سرخ شده : 4 الی 5 عدد
کشک : 1 شیشه کوچک ( به اندازه لازم )
پیاز سرخ شده : 2 قاشق غذاخوری
سیر : 1 عدد بزرگ ( سرخ شده )
نعنا داغ برای تزیین
ماست : 3 ق غ سرپر
گردوی خورد شده : به مقدار لازم

 

طرز تهیه کیک کشک بادمجان :

بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.
سیر داغ و پیاز داغ و 3 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم.
1 ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.
یک مقدار از کشک بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند.
1 ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.
روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.
با گردوی پودر شده و نعنا داغ تزیین می کنیم.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه