آموزش تهیه چیزکیک بدون فر فوری

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 24 مهر

چیز کیک یک دسر بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. در ادامه آموزش تهیه چیزکیک بدون فر فوری را می خوانید

آموزش تهیه چیزکیک بدون فر فوری, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم:

  • بیسکویت ساده ۱۸ عدد
  • کره (بدون نمک، آب شده) ۱۱ قاشق سوپخوری
  • شکر ۲ قاشق سوپخوری
  • پنیر خامه ای (در دمای اتاق) ۴۸۰ گرم
  • شیر (غلیظ شده شیرین) ۴۵۰ گرم
  • آب لیمو (تازه) ۱/۴ فنجان
  • پوست لیمو ترش ۱ و نیم قاشق چایخوری
  • عصاره وانیل ۱ و نیم قاشق چایخوری
  • دانه انار (برای تزئین) ۱/۳ فنجان

طرز تهیه:

بیسکویت ها را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز شود. به جای آن می توانید آنها را در یک کیسه پلاستیکی در بسته بریزید و له کنید. خرده بیسکویت ها را در یک کاسه متوسط بریزید و کره آب شده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مخلوط بیسکویت را کف و دور (تا ارتفاع ۶ سانتی متری) یک قالب فنری ۲۲ سانتی متری بریزید. می توانید با کف و دور یک پیمانه بیسکویت را به قالب فشار دهید. روی نان بیسکویتی را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

در یک مخلوط کن پنیر خامه ای را خوب بزنید تا نرم و یکدست شود سپس شیر غلیظ شده را در آن بریزید. آب لیموترش، پوست لیموترش و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.

مخلوط را داخل قالب نان بیسکویتی بریزید. روی چیز کیک را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و ۳ ساعت و نیم تا ۴ ساعت تا سفت شود داخل یخچال قرار دهید.

وقتی خواستید کیک را سرو کنید آن را از یخچال بیرون بیاورید و فنر قالب را فشار دهید تا کیک از آن بیرون بیاید. روی کیک دانه انار بریزید سپس برش بدهید و سرو کنید.

نکته:
این چیز کیک غلظت نرمی مانند پودینگ دارد. چون ژلاتین داخل مخلوط وجود ندارد چیز کیک به هیچ وجه سفت تر از پودینگ نمی شود.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي