آموزش تهیه شیرینی گردویی

تاريخ : 27 اسفند

آموزش تهیه شیرینی گردویی

شیرینی گردویی یکی از لذیذترین شیرین ها است و معمولا به عنوان شیرینی مخصوص عید از ان یاد می شود. در ادامه دستور تهیه شیرینی گردویی را می خوانید

آموزش تهیه شیرینی گردویی, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه شیرینی گردویی

مواد لازم برای شیرینی گردویی :

 شکلات شیری ۱۰۰ گرم
 کره۱۰۰ گرم
 پودر شکر ۷۰ گرم
 تخم مرغ۱ عدد
وانیل۱/۸ قاشق چایخوری
پودر گردو۱۰۰ گرم
دارچین۱ قاشق سوپخوری
آرد۲۰۰ گرم
گردوبه میزان لازم

طرز تهیه شیرینی گردویی :

شکلات را خرد و بن ماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی ۱ دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کنید و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.

به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.

منبع: گهر

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي