آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز 95

نوروز 95 نزدیک است. در این مطلب آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز 95 را منتشر کنیم.

آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز 95

دمای فر : 180 درجه سانتیگراد
زمان پخت : 15 دقیقه
مواد لازم:

 آرد220 گرم
آرد برنج 1/5 قاشق سوپخوری
پودر شکر60 گرم
 پودر بادام2 قاشق غذاخوری
کره خرد شده180 گرم
شکلاتبرای تزئین

 

طرز تهیه:
آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.
کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.
شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.
در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.

بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه