دستور تهیه سوهان عسلی

در این مقاله با دستور تهیه سوهان عسلی با سایت گهر همراه باشید.

.

دستور تهیه سوهان عسلی

.

مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی :

عسل ۶۰گرم

روغن مایع ۶۰گرم

آب ۳۰گرم

شکر ۱۲۵گرم

خلال بادام ۱۲۵گرم

زعفران خشک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سوهان عسلی :

.

گهر : شکر و عسل را روی حرارت بدون استفاده از قاشق کارامل کنید.

حال خلال بادام و روغن مایع را ریخته و سریع هم بزنید تا بادام ها نسوزند.

حال که کمی تیره شد پودر زعفران را بریزید و هم بزنید.

سپس از حرارت برداشته و با قاشق کوچک در سینی چرب شده ریخته و رویشان را پودر پسته بپاشید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه