دستور تهیه سوهان عسلی
در این مقاله با دستور تهیه سوهان عسلی با سایت گهر همراه باشید.
.
.
مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی :
عسل ۶۰گرم
روغن مایع ۶۰گرم
آب ۳۰گرم
شکر ۱۲۵گرم
خلال بادام ۱۲۵گرم
زعفران خشک ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه سوهان عسلی :
.
گهر : شکر و عسل را روی حرارت بدون استفاده از قاشق کارامل کنید.
حال خلال بادام و روغن مایع را ریخته و سریع هم بزنید تا بادام ها نسوزند.
حال که کمی تیره شد پودر زعفران را بریزید و هم بزنید.
سپس از حرارت برداشته و با قاشق کوچک در سینی چرب شده ریخته و رویشان را پودر پسته بپاشید.