آموزش تهیه دسر پاناکوتا

تاريخ : 8 مهر

آموزش تهیه دسر پاناکوتا

امروز میخوایم به طرز تهیه پاناکوتا بپردازیم که یکی از خوشمزه ترین دسر ها برای مهمانی ها و جشن هاست ، در ادامه با آموزش تهیه دسر پاناکوتا همراه ما باشید

آموزش تهیه دسر پاناکوتا, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم جهت تهیه پاناکوتا :

برای ۶ لیوان (توجه کنید که ۶ لیوان کامل نمیشه..نصف لیوان رو ژله میگیره)
۱ پاکت خامه یا ۲۰۰ گرم
۱لیوان شکر
نصف لیوان شیر
۲ قاشق سرپر چایی خوری پودر ژلاتین
یه کوچولو وانیل
ژله (توصیه میکنم صد در صد از ژله انار یا توت فرنگی  استفاده کنید )
اکلیل خوراکی طلایی
توت فرنگی
شکلات اب شده برای تزیین

طرز تهیه پاناکوتا :

۲ تا ۳ ساعت قبل از درست کردن پاناکوتا باید نصف بسته ژله رو اماده کنید و توی قالب بریزیم و به صورت کج توی یخچال قرار بدیم.

من قالب رو به دیواره یخچال تکیه میدم و تا ۴۵ دقیقه اصلا در یحچال رو باز نمیکنم

باید ژله کاملا سفت بشه بعد پاناکوتا رو بریزن روش..اگر هنوز شل باشه پاناکوتای داغ ژله رو آب میکنه

خوب حالا میریم سر وقت پاناکوتای خوشمزمون   کل خانواده ما عاشق این دسر هستن..واقعا خوشمزه هستش و شیک برای مهمونی.

پودر ژلاتین رو توی شیر سرد میریزیم و بدون هم زدن اون رو به روش بن ماری ( ذوب روی بخار آب ) توی شیر حل میکنم من کاسه شیر رو روی کتری گذاشتم

خوب حالا خامه و وانیل رو توی قابلمه میریزیم و روی حرارت میذاریم و هم میزنیم ..نکته مهم اینه که خامه نباید به جوش بیاد

وقتی دیدین که داغ شده سریع  ۱ لیوان شکر رو به خامه اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید تا کامل حل بشه

گاز رو خاموش کنید و حالا ژلاتین و شیر داغ رو به مواد اضافه کنید

کاملا مخلوط میکنیم و میذاریم سرد بشه حالا وقتشه که پاناکوتا رو روی ژله توی قالب بریزیم

۲ تا ۴ ساعت میذاریم توی یخچال تا کاملا سفت بشه (البته پاناکوتا دسر کش داری هستش. یعنی مواد مثل ژله سفت نمیشه.حالت کش دار پیدا میکنه بخاطر شکرش و حالا دوباره نصف دیگه بسته ژله رو درست میکنیم و روی پاناکوتا میریزیم بعد از ۱ تا ۲ ساعت اماده سرو هستش.

و در آخر می توانید با میوه هایی نظیر توت فرنگی ،شاه توت ، برگ نعنا  و … تزیین و نوش جان کنید

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي