آموزش تهیه خورش خلال کدو

خورش خلال کدو یکی از غذاهای خوشمزه و البته جدیدی است که مورد علاقه بسیاری از ایرانیان است. در این مطلب آموزش تهیه این خورش خوش طعم را برای شما عزیزان در نظر گرفته ایم.

آموزش تهیه خورش خلال کدو

مواد لازم:

پیاز متوسط یک عدد

گوشت چرخ کرده 200 گرم

کدوی متوسط 2 تا 3 عدد

رب دو قاشق غذاخوری

رب آلوچه یک قاشق غذاخوری ( اختیاری)

نمک- فلفل- زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه، بهش زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین، گوشت چرخ کرده را اضافه و به تفت دادن ادامه بدین. به این مواد رب را اضافه بدین و بازم تفت بدین تا بوی خامی رب گرفته بشه . 2 تا 3 لیوان آب جوش به این مواد اضافه کنید و بذارین گوشت بپزه .
کدوها را پوست بکنید و خلالی کلفت برش بزنید. بعد از یک ربع کدوهای خلالی را به خورش اضافه کنید و بذارین بپزن. نمک هم در این مرحله اضافه کنید.
اواخر پخت که خورش در حال کم آب شدنه هر چاشنی که دوست داشتین بهش اضافه کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه