کیک پنیری با آلبالو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 24 شهریور

 

کیک پنیری با آلبالو, پورتال خبری فرهنگی گهر

  مواد لازم:

بیسکویت شکلاتی ساده، ۱۲۵گرم
کره (ذوب شده)، ۲/۱ پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
پنیر خامه‌ای،  ۵۰۰گرم
شکر (دانه ریز)، ۲/۱ پیمانه (۷۵گرم)
تخم مرغ، ۲ عدد (۱۱۰ تا ۱۲۰گرم)
شکلات تلخ (ذوب شده)، ۲۰۰گرم
کاکائو با طعم گیلاس (درشت خردشده)، ۲ عدد (۸۵گرم)
کنسرو آلبالو (بدون آب)، ۱ قوطی (۴۵۰گرم)

روش تهيه:

۱. فر را روی حرارت داده  شده تنظیم کنید. کف و دیواره قالب کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس به وسیله قلم مو با روغن مایع روی آن را چرب کنید.
۲.بیسکویت ها را در مخلوط کن ریخته، تا پودر شود. سپس آن را با کره مخلوط کنید تا به هم بچسبد و یکدست شود. پس از آن با استفاده از دست، مخلوط آماده  شده را در کف و دیواره های قالب به طور یکنواخت به قطر نیم سانتی متری پهن کرده و به صورت دربسته در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
۳.پنیر خامه ای و شکر را در ظرفی بریزید و با همزن برقی  بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده، به زدن ادامه دهید تا کاملاً صاف و یکدست شود.
۴. شکلات، کاکائو و آلبالو را به مایه بالا افزوده، با قاشق پلاستیکی (لیسک) هم  بزنید.
۵.قالب را از یخچال درآورده، مایه آماده شده را داخل آن بریزید و در طبقه وسط فر گرم  شده قرار دهید تا پخته و آماده شود.
۶.سپس از فر درآورده، پس از کمی خنک شدن، روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس به دلخواه برش دهید.

آماده سازی

استراحت خمیر بیسکویت در یخچال ۳۰دقیقه
ابعاد قالب کمربندی ۲۴سانتی متری
درجه حرارت فر ه ۱۷۵سانتی گراد ( ۳۵۰ درجه فارنهایت)
زمان پخت در فر ۴۰ تا ۴۵ دقیقه

 

منبع : ساناز و سانیا

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي