طرز تهیه پیتزا بادمجان

طرز تهیه پیتزای بادمجان / دستور پخت پیتزای بادمجان
مواد لازم برای تهیه پیتزا بادمجان:

 بادمجان 2 عدد
 قارچ 200 گرم
 پنیر پیتزا200 گرم
پیاز کوچکیک عدد
 ذرت 100 گرم
زیتون بدون هسته50  گرم​

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :

 آرد سفید 500 گرم
 آب گرمیک پیمانه
 خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
 روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه پیتزا بادمجان

طرز تهیه پیتزا بادمجان :

اول مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کنید و​ مدت پنج دقیقه آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید و کمی صبر کنید.
آرد را الک کنید و سپس مایه خمیر را همراه نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید.
روی خمیر را کمی چرب کرده و ​ مدت یک ساعت و نیم صبر کنید تا حجم آن دو تا سه برابر شود، سپس آن را با وردنه باز کنید.
در حین زمان استراحت خمیر بادمجان‌ها را ورقه ورقه کنید و در آب و نمک قرار دهید.
سپس در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی ​ شود. بادمجان‌ها را روی خمیر پیتزا بچینید و سپس ذرت، قارچ، پیاز حلقه شده و زیتون را روی آن قرار دهید.
در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از گذشت 10 تا 15 دقیقه که پنیر پیتزا طلایی شد غذای شما آماده است.

منبع : چهاردیواری جام جم

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه