X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

پاستا تورتلینی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۲ فروردین
بازديد : 542

مواد لازم پاستا تورتلینی:

۱ بسته (۵۰۰ گرم) |پیاز درشت ۱ عدد|سیر خرد شده ۲ حبه|قارچ خرد شده ۳۰۰ گرم|نمک و فلفل به مقدار لازم|جعفری خرد شده ۱ پیمانه|خامه معمولی ۱ پیمانه|پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ پیمانه|گوجه فرنگی بزرگ ۲ عدد|رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری.

pasta پاستا تورتلینی

طرز تهیه:

۱. برای تهیه پاستا تورتلینی، ابتدا تورتلینی را درون قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار داده تا به جوش آید و تورتلینی‌ها کمی نرم شود و سپس آن را آبکشی نمایید.
۲. پیاز را ریز کنید و به همراه سیر تفت دهید.
۳. قارچ و گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه نمایید.
۴. در این زمان رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و خوب تفت دهید تا کاملا از خامی درآید.
۵. خامه و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را اضافه کنید.
۶. تورتلینی‌ها را درون ظرف بریزید و سس تهیه شده را در لابه لای آن بریزید و دوباره کمی تورتلینی ریخته و دوباره با مواد بپوشانید و روی آن هم کمی پنیر بپاشید و روی آن را فویل بکشید و به مدت ۲۰ دقیقه در ماکروفر قرار دهید.
۷. پاستا تورتلینی را از فر خارج نموده وسرو کنید.

بخوانید :   راهنمای دکوراسیون داخلی آپارتمان با رنگ های متفاوت

منبع: جام جم سرا

 

(کل ۱۹۱ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي