X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

همه آنچه که در مورد لاک زدن باید بدانید/اصول لاک زدن

دسته بندي : سلامت,پوست و مو
تاريخ : ۸ آبان
بازديد : 480

خانم ها همیشه به دنبال راه هایی برای زیبایی هستند، لاک زدن یکی از عواملی زیبایی است که همیشه پرطرفدار بوده است. در این مطلب به ارائه اطلاعاتی مفید در این مورد می پردازیم.

lak1 همه آنچه که در مورد لاک زدن باید بدانید/اصول لاک زدن

گله خانم‌ها از خراب شدن لاک، لب پر شدن آن، یک گله تاریخی است که استثنا هم ندارد. اولین دلیل این اتفاق ناخوشایند تعجیلی است که ما هنگام لاک زدن داریم و از سوی دیگر اصول لاک زدن را درست از صفر تا صد رعایت نمی‌کنیم. لاک زدن حتی در خانه هم مناسکی دارد و باید حداقل ۲۰ تا ۳۰ دقیقه وقت به آن اختصاص بدهید تا به جای زیباتر کردن دست‌های شما، منجر به شلخته به نظر رسیدن آن نشود.
وسایل لازم برای کیف لاک و ناخن شما:

  •   بافر
  •   سوهان
  •   لاک پایه
  •   لاک به رنگ‌های دلخواه‌تان
  •   خشک کن لاک
  •   یک حوله کوچک
  •   روغن گیاهی

 

– در اولین قدم باید از تمیزی کامل سطح ناخن مطمئن شوید. برای این کار بهتر است از یک برس ناخن یا بافر مخصوص سطح ناخن استفاده کنید. بافر یا برس را روی سطح ناخن بکشید. بعد دست های تان را با آب و صابون بشویید و کامل خشک کنید. بافر یک اسفنج مکعبی شکل است که می‌توانیدآن را  از فروشگاه‌های لوازم آرایش بخرید. برای این مرحله می‌توانید از سوهان‌های ۳ مرحله‌ای هم کمک بگیرید و طبق دستور استفاده کنید.
– سر ناخن‌های‌تان را سوهان بکشید. هنگام سوهان کشیدن به چند نکته دقت کنید: اول اینکه سوهان را در یک مسیر روی ناخن بکشید و حالت رفت و برگشتی نداشته باشد اما مهم‌ترین نکته نوع سوهان است. سراغ سوهان‌های فلزی نروید. نمونه‌های اسفنجی را بخرید. میزان سختی سوهان را هم متناسب با جنس ناخن خود انتخاب کنید.

بخوانید :   راهکارهای پیشگیری از باکتری حوله

– بعد از سوهان کشی لازم است که دوباره ناخن‌های‌تان را تمیز کنید. برای این کار می‌توانید از یک حوله کمک بگیرید یا دوباره دست‌های‌تان را بشویید و خشک کنید.

– قبل از لاک زدن باید یک لایه پوشش پایه (base coat) روی ناخن خود بزنید. این مرحله هم به دوام لاک کمک می‌کند و هم مانع رنگ گرفتن سطح ناخن می‌شود. صبر کنید تا پایه‌ای که به ناخن زده‌اید، کاملا خشک شود.

– لاک مورد نظرتان را روی ناخن بزنید. سعی کنید به گونه‌ای این کار را انجام بدهید که نیاز به دوبار لاک زدن نباشد چون روی هم قرار گرفتن لایه‌ها باعث خرابی لاک می‌شود.

– حداقل ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا لاک به‌طور کامل خشک شود و بعد روی آن برق ناخن یا خشک‌کننده بزنید. این لایه پایانی نقش مهمی در تثبیت کار دارد.

– بعد از پایان کار وخشک شدن کامل لاک، برای تقویت ناخن و پوست دور ناخن، از یک روغن طبیعی استفاده کنید. روغن زیتون و بادام انتخاب‌های خوبی هستند. سعی کنید این کار را به یکی از عادت‌های خودتان تبدیل و حداقل هفته‌ای دوبار انجام دهید چون موجب تقویت ناخن و پوست حساس اطراف آن می‌شود.

بخوانید :   مواد غذایی رژیمی اما تقلبی
(کل ۱۸۲ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي