نیمرو همزده با شیر

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 7 دی

تخم مرغ یه عضو تکرار شدنی توی صبحونه هامون هست، و این خیلی خوبه چون انرژی ای که تخم مرغ برای شروع روز بهمون میده خیلی زیاد و مفیده! حالا برای اینکه مزه های صبح هامون تکراری نشه، بهتره که راه های متفاوتی برای درست کردن این تخم مرغ پیدا کنیم.

نیمرو همزده با شیر, پورتال خبری فرهنگی گهر

یکی از مدل های درست کردن نیمرو، نیمروی “هم زده شده” هست.

برای درست کردن این مدل نیمرو باید تخم مرغ هارو با کمی شیر (مثلا برای ۸ تا تخم مرغ، نصف لیوان شیر خوبه!) با همزن هم میزنیم، و کمی کره روی ماهیتابه ی میریزیم تا داغ بشه. وقتی که کره شروع کرده به حباب های ریز در آوردن و مخلوطمون رو خوب هم زدیم، میریزیمش روی ماهیتابه، کمی پنیر پیتزای رنده شده بهش اضافه می کنیم و مــــدام همـــــش می زنیــــــم تا یه تیکه نشه. حواستون باشه که با قاشق چوبی کفه ی ماهیتابه رو خوب هم بزنید تا چیزی بهش نچسبه. یه چیزی حدود ۳ یا چهار دقیقه روی شعله ی معمولی باید خوب باشه تا نیمروتون حاضر شه.

برای چاشنی های نیمروتون میتونید از خیلی چیزها استفاده کنید. چند تا ایده خوب میتونه ریحون، گوجه نگینی، اسفناج، جعفری، فلفل سیاه و البته نمک باشه.

خودتون رو برای درست کردن این نیمرو آزاد بذارید و هر مزه ای که دوست دارید بهش اضافه کنید.

 

منبع: rangirangi.com

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي