X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

نکته های آشپزی و خانه داری

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۷ دی
بازديد : 542

برای سفید ماندن گل کلم در حین پختن در آب ، آن شیر اضافه کنید .

hou3403 نکته های آشپزی و خانه داری

شستن قارچ
قارچها را هنگام شستن درون آب نگذارید . قارچ آب را به خود میکشد و موقع پختن آب زیادی میندازد .

برای پوست کندن سیب زمینی

استانبولی و گوجه فرنگی و هویج ، آن ها را چند دقیقه داخل آبجوش انداخته و سپس در آب سرد بگذارید . پوستشان غلافی کنده میشود .
تیره نشدن زرده تخم مرغ
برای جلوگیری از تیره شدن زرده تخم مرغ آبپز ، پس از پختن ، آنها را درون آب سرد قرار دهید .

 

پوست کندن تخم مرغ آب پز
گذاشتن تخم مرغ آبپز درون آب سرد کمک خواهد کرد تا راحت تر پوست آنها را بکنید  .

 

پف کردن املت
اگر میخواهید املت شما پف کند و پوک تر شود قبل از زدن تخم مرغ ، مقدار نوک انگشت به آن نشاسته ذرت اضافه کنید.

 

پف کردن سفیده
تخم مرغ هرچه سرد تر باشه هنگام زدن کمتر پف خواهد کرد . برای اینکه تخم مرغ ها بیشتر پف کنند ، آنها را کمی خارج از یخچال نگهدارید و موقع زدن کمی نمک بزنید تا بهتر و زودتر پف کنند .

 

برنج سفیدتر
هنگام پختن برنج برای آبکشی ، کمی آبلیمو به آب آن اضافه کنید تارنگ دانه های برنج سفید تر شود .

 

پختن پاستا و ماکارونی
ماکارونی و تمام پاستاها را در آب نمک و یا درمخلوط آب و کمی روغن بپزید تا بهم نچسبند .

 

نگهداری دانه ذرت
دانه ها ی ذرت را همیشه در فریزر نگهداری کنید که تازه بمانند .

 

هندوانه رسیده
وزن هندوانه رسیده نسبت به ظاهرش کمی سبک تر و صدای ضربه هایی که به آن میزنید بم تر است !

مطلب پیشنهادی :   دستور تهیه کیک دارچین با قهوه

 

پوست گرفتن گردو
برای درسته بیرون آوردن گردو از پوست ، یک شب آن را در آب و نمک خیس کنید .

 

رسیدن موز و گوجه فرنگی
برای رسیدن موز و گوجه فرنگی  نارس آنها را داخل یک حوله مرطوب قرار داده و درون پاکت کاغذی بگذارید تا زودتر برسند .

 

ترد شدن سیب زمینی سرخ شده
برای ترد شدن سیب زمینی سرخ شده ، در ظرف بزرگی آنها را سرخ کنید تا روی هم انباشته نشوند و خوب برشته سرخ شوند .
مصرف میوه جات

میوه جات را باید رسیده  و سبزیجات را نارس مصرف کرد .

 

پختن کلم بنفش
برای پختن کلم بنفش کمی به آب آن سرکه اضافه کنید . سپس در انتها نمک و کمی شکر بزنید .

 

برداشتن تخم مرغ از شانه
هنگام برداشتن تخم مرغ از داخل شانه با جعبه  مقوایی ، انگشتان خود را مرطوب کنید تا از لغزیدن تخم مرغ و شکستن آن جلوگیری شود .

 

گوشت کبابی خیس
اگر گوشت کبابی خیس و آبدار است آنرا خشک کنید تا روی آتش در حین کباب شدن ، سفت نشود .

 

استفاده از نمک در هنگام پخت حبوبات
هنگام پختن حبوبات به آنها نمک نزنید . نمک را در مرحله آخر که حبوبات پختند ، بزنید .

 

لک چربی روی فرش
برای زدودن لکه چربی روی فرش جوش شیرین خشک روی آن بریزید و آن را داخل پرزها بمالید و صبح روز بعد روی آنرا جارو برقی بکشید.

 

لکه قیر
لکه قیر را میتوان با کمی بنزین زدود . لکه های چای و قهوه و کاکائو را با محلول آب و پودر رختشویی و دو قاشق مرباخوری امونیاک میتوان از بین برد .

مطلب پیشنهادی :   طرز تهیه سمنو خانگی

 

لکه خون و تخم مرغ

لکه خون و لکه تخم مرغ  روی پارچه و لباس را با آب سرد بشویید تا از بین بروند .

 

گرفتن چربی غذاها
چربی و روغن  اضافی روی ظرف غذا را با گذاشتن چند برگ  حوله کاغذی بگیرید .

 

قارچ شاداب
قارچ را برای تازه و شاداب ماندن از داخل کیسه نایلونی بیرون آورده و  داخل روزنامه یا یک پاکت کاغذی ، درون یخچال بگذارید تا نفس بکشد !

 

چسبیدن به تاوه
پیش از ریختن روغن در ماهیتابه ، حتما اول آنرا داغ کنید تا از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری شود .

 

چسبیدن غذاها به تاوه
پیش از ریختن روغن در ماهیتابه ، حتما اول آنرا داغ کنید تا از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری شود .

 

کرفس و کاهو
برگهای خارجی کاهو کرفس را تا لحظه استفاده جدا نکنید و برگهای کرفس را پس از جداکردن خشک کنید و در ترشی و سوپ استفاده نمایید و برگهای کاهو را برای تهیه ته دیگ برنج  بکار بگیرید .

 

ترشح روغن
پاشیدن اندکی نمک در روغن ماهیتابه از ترشح چربی به اطراف جلوگیری خواهد کرد .

نگهداری پنیر
پنیر شور را داخل دوغ نگهدارید . هم نمکش کمتر میشود و هم سالمتر میماند و هم مزه خوبی خواهد داشت .

 

نگهداری لوبیا سبز
برای نگهداری لوبیا سبزبه جای فریز، میتوان آنها  را خرد کرده و  درون شیشه ای ریخته ، رویش آب نمک سرد ریخت .

 

نگهداری آرد و حبوبات
آرد و حبوبات را جای خشک و خنک و لوبیا چشم بلبلی را داخل یخچال نگهدارید .

مطلب پیشنهادی :   چرا زنان باید فقط یک همسر داشته باشند؟

 

غوره غوره
غوره رامیتوان دانه کرده و درون آبغوره و نمک نگهداری کرد که به آن غوره غوره میگویند .

 

پختن گوشت و سبزی
سبزیجات را در آب نمک بپزید و برای تهیه سوپ و آب گوشتها قبل از پخت نمک بزنید و برای استفاده از گوشت پخته ، پس از پختن و قبل از برداشتن نمک بزنید .

 

نمک در نمکدان
استفاده از نمکدان چوبی و یا ریختن چند دانه برنج از نم کشیدن نمک در نمکدان جلوگیری میکند .

 

نگهداری ادویه جات
فلفل و ادویه جات را بهتر است داخل پاکت کاغدی تیره رنگ نگهداری کنید تا مدتها سالم و بدون تغییر بمانند .

 

جداکردن کیک از قالب
کیک اگر داخل قالب بماند و کاملا سرد شود ، به قالب می چسبد . پس بهتر است کیک را تا کمی خنک شد از قالب در آوریم . اگر چسبید یا قالب را دوباره در فر گرم کنید و یا حوله ای را که با آب داغ آبکشی شده به بدنه خارجی قالب ببندیم تا کیک جدا شود .

 

فرم دادن خامه
زیر ظرف خامه ای را که دیر فرم میگیرد، باید درون  یخ قرار داد و هم زد و یا با افزودن چند قطره لیمو ترش میتوان بهتر فرم داد .

 

رفع شوری غذا
شوری غذا را با یک قاشق سرکه و یا یکی ، دو حبه قند و یا کمی شکر میتوان گرفت .از سیب زمینی هم میتوان کمک گرفت .

 

رفع شیرینی غذا
شیرینی بیش از حد غذا را با کمی نمک یا یک قاشق  سرکه  میتوان زدود .

 

 

گردآوری: گروه سبک زندگی گهر

(V 655 , 1 today)
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (این مطلب مفید بود؟)
Loading...

عکس شوهر واقعی ترانه علیدوستی بازیگر نقش شهرزاد


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي