X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

نکته های آشپزی و خانه داری

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۷ دی
بازديد : 702

برای سفید ماندن گل کلم در حین پختن در آب ، آن شیر اضافه کنید .

hou3403 نکته های آشپزی و خانه داری

شستن قارچ
قارچها را هنگام شستن درون آب نگذارید . قارچ آب را به خود میکشد و موقع پختن آب زیادی میندازد .

برای پوست کندن سیب زمینی

استانبولی و گوجه فرنگی و هویج ، آن ها را چند دقیقه داخل آبجوش انداخته و سپس در آب سرد بگذارید . پوستشان غلافی کنده میشود .
تیره نشدن زرده تخم مرغ
برای جلوگیری از تیره شدن زرده تخم مرغ آبپز ، پس از پختن ، آنها را درون آب سرد قرار دهید .

 

پوست کندن تخم مرغ آب پز
گذاشتن تخم مرغ آبپز درون آب سرد کمک خواهد کرد تا راحت تر پوست آنها را بکنید  .

 

پف کردن املت
اگر میخواهید املت شما پف کند و پوک تر شود قبل از زدن تخم مرغ ، مقدار نوک انگشت به آن نشاسته ذرت اضافه کنید.

 

پف کردن سفیده
تخم مرغ هرچه سرد تر باشه هنگام زدن کمتر پف خواهد کرد . برای اینکه تخم مرغ ها بیشتر پف کنند ، آنها را کمی خارج از یخچال نگهدارید و موقع زدن کمی نمک بزنید تا بهتر و زودتر پف کنند .

 

برنج سفیدتر
هنگام پختن برنج برای آبکشی ، کمی آبلیمو به آب آن اضافه کنید تارنگ دانه های برنج سفید تر شود .

 

پختن پاستا و ماکارونی
ماکارونی و تمام پاستاها را در آب نمک و یا درمخلوط آب و کمی روغن بپزید تا بهم نچسبند .

 

نگهداری دانه ذرت
دانه ها ی ذرت را همیشه در فریزر نگهداری کنید که تازه بمانند .

 

هندوانه رسیده
وزن هندوانه رسیده نسبت به ظاهرش کمی سبک تر و صدای ضربه هایی که به آن میزنید بم تر است !

مطلب پیشنهادی :   برای رسیدن به موفقیت این عادت ها را ترک کنید

 

پوست گرفتن گردو
برای درسته بیرون آوردن گردو از پوست ، یک شب آن را در آب و نمک خیس کنید .

 

رسیدن موز و گوجه فرنگی
برای رسیدن موز و گوجه فرنگی  نارس آنها را داخل یک حوله مرطوب قرار داده و درون پاکت کاغذی بگذارید تا زودتر برسند .

 

ترد شدن سیب زمینی سرخ شده
برای ترد شدن سیب زمینی سرخ شده ، در ظرف بزرگی آنها را سرخ کنید تا روی هم انباشته نشوند و خوب برشته سرخ شوند .
مصرف میوه جات

میوه جات را باید رسیده  و سبزیجات را نارس مصرف کرد .

 

پختن کلم بنفش
برای پختن کلم بنفش کمی به آب آن سرکه اضافه کنید . سپس در انتها نمک و کمی شکر بزنید .

 

برداشتن تخم مرغ از شانه
هنگام برداشتن تخم مرغ از داخل شانه با جعبه  مقوایی ، انگشتان خود را مرطوب کنید تا از لغزیدن تخم مرغ و شکستن آن جلوگیری شود .

 

گوشت کبابی خیس
اگر گوشت کبابی خیس و آبدار است آنرا خشک کنید تا روی آتش در حین کباب شدن ، سفت نشود .

 

استفاده از نمک در هنگام پخت حبوبات
هنگام پختن حبوبات به آنها نمک نزنید . نمک را در مرحله آخر که حبوبات پختند ، بزنید .

 

لک چربی روی فرش
برای زدودن لکه چربی روی فرش جوش شیرین خشک روی آن بریزید و آن را داخل پرزها بمالید و صبح روز بعد روی آنرا جارو برقی بکشید.

 

لکه قیر
لکه قیر را میتوان با کمی بنزین زدود . لکه های چای و قهوه و کاکائو را با محلول آب و پودر رختشویی و دو قاشق مرباخوری امونیاک میتوان از بین برد .

مطلب پیشنهادی :   طر تهیه خورش کرفس رژیمی

 

لکه خون و تخم مرغ

لکه خون و لکه تخم مرغ  روی پارچه و لباس را با آب سرد بشویید تا از بین بروند .

 

گرفتن چربی غذاها
چربی و روغن  اضافی روی ظرف غذا را با گذاشتن چند برگ  حوله کاغذی بگیرید .

 

قارچ شاداب
قارچ را برای تازه و شاداب ماندن از داخل کیسه نایلونی بیرون آورده و  داخل روزنامه یا یک پاکت کاغذی ، درون یخچال بگذارید تا نفس بکشد !

 

چسبیدن به تاوه
پیش از ریختن روغن در ماهیتابه ، حتما اول آنرا داغ کنید تا از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری شود .

 

چسبیدن غذاها به تاوه
پیش از ریختن روغن در ماهیتابه ، حتما اول آنرا داغ کنید تا از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری شود .

 

کرفس و کاهو
برگهای خارجی کاهو کرفس را تا لحظه استفاده جدا نکنید و برگهای کرفس را پس از جداکردن خشک کنید و در ترشی و سوپ استفاده نمایید و برگهای کاهو را برای تهیه ته دیگ برنج  بکار بگیرید .

 

ترشح روغن
پاشیدن اندکی نمک در روغن ماهیتابه از ترشح چربی به اطراف جلوگیری خواهد کرد .

نگهداری پنیر
پنیر شور را داخل دوغ نگهدارید . هم نمکش کمتر میشود و هم سالمتر میماند و هم مزه خوبی خواهد داشت .

 

نگهداری لوبیا سبز
برای نگهداری لوبیا سبزبه جای فریز، میتوان آنها  را خرد کرده و  درون شیشه ای ریخته ، رویش آب نمک سرد ریخت .

 

نگهداری آرد و حبوبات
آرد و حبوبات را جای خشک و خنک و لوبیا چشم بلبلی را داخل یخچال نگهدارید .

مطلب پیشنهادی :   دستور تهیه شکلات بار

 

غوره غوره
غوره رامیتوان دانه کرده و درون آبغوره و نمک نگهداری کرد که به آن غوره غوره میگویند .

 

پختن گوشت و سبزی
سبزیجات را در آب نمک بپزید و برای تهیه سوپ و آب گوشتها قبل از پخت نمک بزنید و برای استفاده از گوشت پخته ، پس از پختن و قبل از برداشتن نمک بزنید .

 

نمک در نمکدان
استفاده از نمکدان چوبی و یا ریختن چند دانه برنج از نم کشیدن نمک در نمکدان جلوگیری میکند .

 

نگهداری ادویه جات
فلفل و ادویه جات را بهتر است داخل پاکت کاغدی تیره رنگ نگهداری کنید تا مدتها سالم و بدون تغییر بمانند .

 

جداکردن کیک از قالب
کیک اگر داخل قالب بماند و کاملا سرد شود ، به قالب می چسبد . پس بهتر است کیک را تا کمی خنک شد از قالب در آوریم . اگر چسبید یا قالب را دوباره در فر گرم کنید و یا حوله ای را که با آب داغ آبکشی شده به بدنه خارجی قالب ببندیم تا کیک جدا شود .

 

فرم دادن خامه
زیر ظرف خامه ای را که دیر فرم میگیرد، باید درون  یخ قرار داد و هم زد و یا با افزودن چند قطره لیمو ترش میتوان بهتر فرم داد .

 

رفع شوری غذا
شوری غذا را با یک قاشق سرکه و یا یکی ، دو حبه قند و یا کمی شکر میتوان گرفت .از سیب زمینی هم میتوان کمک گرفت .

 

رفع شیرینی غذا
شیرینی بیش از حد غذا را با کمی نمک یا یک قاشق  سرکه  میتوان زدود .

 

 

گردآوری: گروه سبک زندگی گهر

(V 759 , 1 today)

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي