X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

نکات مهم در مورد نگهداری سالاد الویه

دسته بندي : تغذیه,سلامت
تاريخ : ۲۰ دی
بازديد : 55

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

نکات مهم در مورد نگهداری سالاد الویه

olivier2 salad1 نکات مهم در مورد نگهداری سالاد الویه

راهنمای نگهداری سالاد الویه

می خواستم بدانم که مدت زمانی که می شود داخل یخچال سالاد الویه را نگه داشت چند روز هست؟ من در یک جا مطالعه کردم که سیب زمینی وقتی بماند سم ایجاد می کند آیا این برای سیب زمینی پخته بعد از نگه داری در یخچال هم صدق می کند؟

 

سیب زمینی تازه دارای مقدار بسیار ناچیزی از سمی بنام سلانین می باشد (مقدار کل سلانین در سیب زمینی جوانه نزده و تازه حدود ۹۰ میلیگرم است که بیش از دو سوم این سم در پوست سیب زمینی و بقیه در غده سیب زمینی وجود دارد) که مشکلی برای مصرف ایجاد نمی‌کند، اما سیب زمینی که مدتی می‌ماند و جوانه می زند مقدار سلانین در آن تا مقدار قابل توجهی افزایش می‌یاید که این نوع سیب زمینی در اثر مصرف می‌تواند اختلالات عمده‌ای در بدن ایجاد کند. مقدار سلانین در سیب زمینی در اثر نور افزایش می یابد، بنابراین سیب زمینی بایستی در محیط های تاریک نگهداری شود و از خرید مقدار زیاد سیب زمینی که باعث نگهداری طولانی سیب زمینی می شود خودداری نمایید.

بخوانید :   مضرات و خواص گیاه روناس

 

سیب زمینی جوانه زده را به هیچ وجه مصرف نکنید و سیب زمینی را همیشه بدون پوست مصرف کنید. سالاد الویه از غذا‌های بسیار فساد‌پذیر است که بلافاصله پس از تهیه بایستی در یخچال نگهداری شود و بایستی دمای یخچال کمتز از ۵ درجه و ترجیحا ۳ درجه باشد و با توجه به اینکه در تهیه آن تخم مرغ، گوشت، سس مایونز و سیب زمینی استفاده شده، بنابراین نمی‌توان آن را مدت زیادی در یخچال نگهداری کرد با توجه به زمان توصیه شده برای برخی از مواد غذایی که احتمالا در سالاد اولویه می‌توانند بکار روند و در زیر بیان شده است حداکثر زمان توصیه شده برای نگهداری سالاد اولویه در یخچال ۲ روز می باشد. برای اجزاء احتمالی متشکله سالاد اولویه بشرح زیر می‌باشد:

 

پنیر: در یخچال ۶-۱۲ هفته، در فریزر ۶ تا ۱۲ ماه

کره: در یخچال ۲ هفته – در فریزر ۹ ماه

تخم مرغ تازه با پوست: در یخچال ۳ هفته

بخوانید :   داروی بتامتازون موضعی topical) Betamethasone) + موارد مصرف و عوارض آن

تخم مرغ آب پز سفت: در یخچال ۱ هفته

گوشت گوساله (استیک): در یخچال ۳ تا ۵ روز، در فریزر: ۶ تا ۱۲ ماه

مرغ – بوقلمون تکه شده: در یخچال ۱ تا ۲ روز، در فریزر: ۹ تا ۱۲ ماه

مرغ – بوقلمون درسته: در یخچال ۱ تا ۲ روز، در فریزر: ۱ هفته

گوشت اردک یا غاز: در یخچال ۱ تا ۲ روز، در فریزر: ۶ ماه

گوشت پخته شده: در یخچال ۱ – ۲ روز، در فریزر: ۳-۴ ماه

سوسیس: در یخچال ۱ تا ۲ روز، در فریزر: ۳ تا ۴ ماه

سوسیس دودی: در یخچال: ۷ روز، در فریزر: ۱ تا ۲ ماه.

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي