X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

قلیه میگو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۷ آذر
بازديد : 661
بین خورش‌های جنوب ایران، قلیه از همه معروف‌تر و شناخته‌شده تر است. در حقیقت این غذا به نوعی چکیده آشپزی جنوب ایران است و با اندکی تغییر در اکثر شهرها به عنوان یکی از غذاهای اصلی پخته می‌شود. قلیه میگو کاملا مشابه قلیه ماهی است و تنها تفاوت آن، استفاده از میگو به جای ماهی است.
%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4 %D9%82%D9%84%D9%8A%D9%87 %D9%85%D9%8A%DA%AF%D9%88 قلیه میگو

مواد لازم برای ۴ نفر:

  •   سبزی قلیه: ۲۰۰ گرم، ساطوری
  •  میگو: ۲۰۰ گرم
  •  زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری
  •  سیر: ۴ حبه
  •  فلفل سبز تند: یک عدد
  •  شیره تمبر هندی: نصف پیمانه
  •  آرد: یک قاشق غذاخوری
  •  روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
  •  نمک: به میزان لازم

روش تهیه: 
۱ – میگوها را پاک کرده و نصف کنید. دانه‌های فلفل سبز را خارج کرده و با سیر بکوبید تا خمیر شود.
۲ – روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. سبزی را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا سرخ شود.
۳ – سبزی را گوشه قابلمه جمع کرده و آن قسمت را از شعله دور کنید. میگوها را همراه زردچوبه، سیر و فلفل، ۴ دقیقه تفت  دهید. سپس میگوها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.
۴ – آرد را در کمی آب سرد حل کرده و همراه شیره تمبر هندی به سبزی اضافه کنید. یک پیمانه آب جوش در قلیه ریخته و روی شعله ملایم و با  در بسته، ۳۰ دقیقه آن را بپزید.
۵ – ۱۰ دقیقه قبل از سرو قلیه، میگوها را به خورش اضافه کنید. هنگامی که خورش غلیظ شد و جاافتاد، نمک آن را اندازه کرده و با چلو یا نان سرو کنید.

مطلب پیشنهادی :   طرز تهیه غذای عربی به دو روش متفاوت

نکات:
۱ – بهترین روش تهیه خمیر سیر و فلفل آن است که آنها را همراه یک قاشق چای‌خوری نمک در هاون بکوبید.
۲ – همان طور که گوشت بره، جوجه و گوساله از گوسفند، ‌مرغ و گاو نرم‌تر و لذیذتر است، میگوی ریز نیز از میگوی درشت بهتر و قیمت آن ارزان‌تر است.
۳ – سبزی قلیه،‌گشنیز و شنبلیله به نسبت ۴ به یک یا ۵ به یک است.
۴ – دلیل دیر اضافه کردن میگو آن است که در صورت پخت زیاد، سفت و لاستیکی می‌شود.
۵ – برای تهیه شیره تمبر هندی، نصف بسته آن را در نصف پیمانه آب جوش حل کرده و صاف کنید.
این خوراک در ظروف سیلیوا سرو و ارائه شده است.

 

 

منبع: ماهنامه هنر آشپزی

 

گردآوری: گروه سبک زندگی گهر

(V 301 , 1 today)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي