X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

فوت و فن تمیز کردن ماهی به طور صحیح

تاريخ : ۲۳ فروردین
بازديد : 640

بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و به همین دلیل هم کمتر آن را در سبد غذاییشان قرار می‌دهند. اما برای همه دردسرهای ماهی راه حل‌هایی وجود دارد. چند راه را که می‌تواند به شما کمک کند بیشتر ماهی بخورید، در ادامه این مطلب بخوانید.

 

ماهی یکی از مفید ترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.

tamiz kardane mahi فوت و فن تمیز کردن ماهی به طور صحیح

 

فرار ماهی:

برای اینکه ماهی هنگام تمیز کردن از دست شما سُر نخورد، کمی نمک روی تخته ای که زیر ماهی گذاشته اید بپاشید و بعد ماهی را روی آن قرار دهید. ماهی به نمک می چسبد و بدون آنکه بلغزد، می توانید آن را پاک کنید.

جلوگیری از پخش شدن پولک ماهی:

برای پیشگیری از پخش شدن پولک ها به هنگام پاک کردن ماهی، آن را درون ظرف بزرگ و پُر آبی قرار دهید و فلس ها را داخل آب، از بدن ماهی جدا کنید

بخوانید :   آموزش تهیه معجون رازیانه

از بین بردن بوی ماهی از دست:

برای از بین بردن بوی ماهی از دستتان، دست های خود را با محلول سرکه و آب یا آب و نمک بشویید.

جلوگیری از متلاشی شدن ماهی آبپز:

اگر جزو کسانی هستید که ماهی آبپز می خورید، ولی با این مشکل روبرو هستید که ماهی به هنگام پختن در آب متلاشی می شود، برای جلوگیری از این کار، کمی سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.

شیر و ماهی:

هیچ وقت برای ذوب کردن یخ ماهی آن را درون آب نگذارید. آن را درون شیر قرار دهید. شیر مزه یخ زدگی را از ماهی می گیرد و طعم دلپذیری به آن می دهد و همه فکر می کنند ماهی کاملا تازه است.

تیغ ماهی:

اگر تیغ ماهی در گلویتان گیر کرد، کمی سیب زمینی پخته یا تکه ای نان خمیر بخورید. برای کم کردن درد و ناراحتی ناشی از تیغ ماهی در گلو، یک لیمو ترش را از وسط به دو نیم کنید و بعد به آرامی آب لیمو را بمکید. این کار به نرم شدن تیغ ماهی کمک می کند و زود احساس راحتی می کنید.

بخوانید :   آموزش هرس کردن گیاهان آپارتمانی

منبع:sara.jamejamonline.ir

(کل ۱,۳۳۱ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي