طرز پخت کلم پلو

موادلازم:
برنج :4لیوان
کلم برگ:1عدد متوسط خرد شده و سرخ شده
کلم سر:4-3 عدد خلال کرده و سرخ شده
گوشت چرخ کرده :400 گرم
سبزی کلم پلو(ترخان-ریحان و شوید خشک)
پیاز:1 عدد متوسط رنده شده
آرد نخودچی:3 قاشق غذا خوری
رب گوجه : 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو :1 قاشق غذا خوری
روغن: در حد لازم
زردچوبه :مقداری
فلفل سیاه: مقداری
پودر لیمو عمانی و نمک :مقداری

طرز پخت کلم پلو
طرز تهیه:
کلم ها را که خرد کرده و سرخ کرده ایم با کمی فلفل و نمک و پودر لیمو عمانی و رب گوجه و آب لیمو مخلوط می کنیم و دوباره 2-1 دقیقه سرخ می کنیم.این مواد را کنار می گذاریم.مقداری آب در قابلمه می ریزیم و به آن 2 قاشق نمک و 1 قاشق زردچوبه اضافه می کنیم آن را روی شعله می گذاریم و وقتی جوش آمد برنج را داخل آن می ریزیم.سپس برنج را صاف می کنیم و برای دم کردن آن یک ردیف برنج می ریزیم و یک ردیف از مواد و سبزی.بعد کمی برنج را هم می زنیم تا مواد با برنج مخلوط شوند و می گذاریم تا دم بکشد.در جای دیگر گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و کمی زرد چوبه و نمک را با هم مخلوط می کنیم و ورز می دهیم سپس آن را به صورت کوفته ریزه در آورده و سرخ می کنیم.بعد از دم کشیدن برنج کوفته ریزه ها را روی برنج می ریزیم .

 

 

 

منبع: آشپز آنلاین

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه