X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه ی سوپ لوبیا و گوشت

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۳۰ مهر
بازديد : 433

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت انتظار: ۳ ساعت
مجموعاً: ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم :

جعفری تازه
 به مقدار دلخواه
 نمک و فلفل
به مقدار دلخواه
 سس تند
 به مقدار دلخواه
سیر (خرد شده)
 ۲ الی ۳ حبه
 هویج (خرد شده)
 ۱ عدد متوسط
کرفس (خرد شده)
۲ الی ۳ ساقه
پیاز (خرد شده)
۱ عدد کوچک
آب
۲ لیتر
چاشنی ایتالیایی
۲ قاشق چایخوری
لوبیا چیتی (کنسرو شده)
۴۵۰ گرم
گوشت گوسفند (گوشت ساق پا)
۹۰۰ گرم

fo1708 طرز تهیه ی سوپ لوبیا و گوشت
میخوام براتون یه سوپی رو آموزش بدم که به درد روزای سرد زمستونی میخوره، پاییزی که اینطوری سرد شروع بشه بدون شک یه زمستان خیلی سردتر رو انتظار میکشه!
راستی این سوپ جوری هست که یه روز بعد از پختش خوشمزه تر هم میشه، چون طعم های لوبیا، گوشت و سبزیجات به زمان نیاز دارند تا به خوبی با همدیگه مخلوط بشن!
این سوپ با مقدار موادی که خواهم گفت برای ۸ نفر کافی هست.

مطلب پیشنهادی :   دستور تهیه مرغ داخل فر

طرز تهیه :
۱- داخل یک قابلمه ی نسبتا بزرگ آب رو به جوش بیارین. شعله رو خاموش کنید، لوبیاها رو اضافه کنید و بزارید ۲ ساعت داخل قابلمه بمونن و خیس بخورن. بعد لوبیاها رو خشک کنید.

۲- همزمان گوشت ران رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزین و بهش دو لیتر آب اضافه کنید. چاشنی ایتالیایی رو هم به قابلمه اضافه کنید. آب رو به جوش بیارین و بزارین حدود یه ساعت بپزن.
سبزیجات خرد شده و لوبیاها رو اضافه کنید. یه ساعت دیگه هم بزارین مواد توی قابلمه بپزن، تا زمانی که سبزیجات نرم بشن و گوشت به راحتی از استخوان جدا بشه. گوشت رو کامل از استخوان جدا کنید.

۳- مقدرای سس تند به قابلمه اضافه کنید تا مزه دارش کنید، نمک و فلفل رو هم همینطور.

با مقداری جعفری تازه میتونید این سوپ مقوی رو میل کنید!

نکته :
 خارج از ایران برای این سوپ از گوشت خوک استفاده میکنند.
 به جای چاشنی ایتالیایی می تونید بنا به سلیقه ی خودتون از چاشنی ها و ادویه های خوشمزه ی ایرانی هم استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی :   طرز تهیه بقچه پنیر و سبزی برای عصرانه

 

منبع : sooran.com

(کل ۵۴ , ۱ آمار امروز)
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي