طرز تهیه ی آش شله مشهدی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 4 اسفند

مواد اولیه :

 گوشت گردن گوساله و گوسفند بدون استخوان يك كيلوگرم
 چربي گوسفند(دنبه) چرخ شده ۵۰۰ گرم
 پياز چرخ شده و بلغور گندم و برنج گرده يا نيمه ۳۰۰ گرم
 لوبيا سفيد و لوبيا چيتي و ماش و نخود ۲۰۰ گرم
 پودر جوز هنديسه قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل ، پودر هليك قاشق غذاخوري
فلفل سياهيك قاشق چايخوري
روغن مايع۱۰ قاشق غذاخوري
نمكبه ميزان لازم

طرز تهیه ی آش شله مشهدی, پورتال خبری فرهنگی گهر
طرز تهيه:
اين غذا جزو اصلي‌ترين غذاهاي مشهد محسوب شده و بر سر سفره‌ اغلب مشهدي‌ها به ويژه در مهماني‌هاي آنها ديده مي‌شود.
ابتدا حبوبات را يك روز قبل خيس كرده و بعد آب‌پز مي‌كنيم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبكش مي‌كنيم. چربي گوسفند و پياز چرخ شده را داخل ظرفي مي‌ريزيم. گوشت‌ها را با آنها مي‌جوشانيم تا كاملا پخته شود. سپس استخوان‌هاي گردن را از گوشت جدا مي‌كنيم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ريخته و مرتب هم مي‌زنيم تا زماني كه كاملا از هم باز شود و حالت خامي خود را از دست بدهد. ادويه‌ها، نمك، بلغور و برنج را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه مي‌كنيم و مجددا به مدت سه ساعت مي‌گذاريم بجوشد. بعد از اين‌كه كاملا مواد پخت روغن را افزوده و آن را به مدت يك ساعت مانند برنج با دماي بسيار پايين به حالت دم مي‌گذاريم.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي