X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه کیک نارنگی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۱ بهمن
بازديد : 351

دستو پخت و طرز تهیه کیک نارنگی را در ادامه می خوانید

1149111 417 طرز تهیه کیک نارنگی

کیک نارنگی از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه ی این کیک بسیار آسان است. همچنین اگر آن را همراه کمی خامه میل کنید، بسیار خوشمزه می شود.
مواد لازم:

  •     نارنگی  ۳۷۵ گرم
  •     کره  قدری
  •     تخم مرغ  ۶ عدد بزرگ
  •     شکر  ۲۲۵ گرم
  •     پودر بادام  ۲۵۰ گرم
  •     بیکینگ پودر   ۱ قاشق چای خوری

 

 طرز تهیه:

۱-نارنگی ها را در قابلمه ای از آب سرد قرار دهید، آن را بجوشانید و برای ۲ ساعت بپزید. آن ها را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. نارنگی ها را از وسط نصف کنید و هسته های آن ها را جدا کنید. سپس نارنگی ها را به همراه پوست آن ها در مخلوط کن بریزید و یا با دست پوره کنید.
۲-فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف و دیواره های قالب گرد کمربندی ۲۱ سانتی متری را با کره چرب کنید.
۳- می توانید تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و با پوره ی نارنگی بزنید. اگر از مخلوط کن استفاده نمی کنید، تخم مرغ ها را بزنید، شکر، پودر بادام و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید و در پایان پوره ی نارنگی را به آن ها اضافه کنید.
۴- خمیر را در قالب آماده شده بریزید و برای ۱ ساعت در فر بپزید. تقریبا بعد از ۴۰ دقیقه، زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک زدید و بیرون آوردید تمیز بود، روی کیک را با فویل بپوشانید و ۲۰ دقیقه ی دیگر بپزید.
۵- کیک را از فر خارج کرده و روی توری بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک نارنگی:

مطلب پیشنهادی :   انتخاب مناسب ترین رنگ برای درب های منزل

۱- ترجیحا از نارنگی یافا استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید.

۲- می توانید برای این که کیک کاملا بدون گلوتن باشد از بیکینگ پودر بدون گلوتن استفاده کنید و یا آن را حذف کنید.
۳- همچنین می توانید این کیک را با میزان مساوی پرتقال و لیمو و با ۲۵۰ گرم شکر بپزید.
(کل ۲۹۶ , ۱ آمار امروز)
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي